Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

"Σας ευχαριστούμε που δεν πίνετε Coca Cola"

Δελτίο τύπου Ένωσης Γυναικών Εμφιαλωμένων Ποτών Μακεδονίας-Θράκης
Η Ένωση Γυναικών Εμφιαλωμένων Ποτών Μακεδονίας-Θράκης εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της προς το καταναλωτικό κοινό όλης της Ελλάδος και ιδιαίτερα της Μακεδονίας, της Θράκης αλλά και της Θεσσαλονίκης για την ενεργή συμμετοχή τους στο μποϊκοτάζ των προϊόντων της coca cola.


Οι μέχρι τώρα χριστουγεννιάτικες δράσεις της Ένωσης Γυναικών σε Αθήνα, Θράκη, Ανατολική & Δυτική Μακεδονία, με κεντρικό σύνθημα το «ούτε γουλιά coca cola, fanta, amita, νερό αύρα …….» δημιούργησαν αίσθηση στις τοπικές κοινωνίες και έφεραν ποιό κοντά στο καταναλωτικό κοινό το αίτημα των απεργών και των οικογενειών τους για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης.

Η εκστρατεία ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού κορυφώνεται το Σαββάτο 12 Δεκέμβρη 2015 η ώρα 11.00 το πρωί με τον στολισμό του Απεργιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου διαμαρτυρίας «ούτε γουλιά ……» στο κέντρο αγώνα στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση Γυναικών Εμφιαλωμένων Ποτών Μακεδονίας-Θράκης καλεί το λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετέχει στις δράσεις του Σαββάτου και να εντατικοποιήσει το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola, η οποία ενώ συνεχίζει να βγάζει τεράστια κέρδη από την ελληνική αγορά εξακολουθεί να κλείνει εργοστάσια. Και σαν να μην φτάνει αυτό εμπαίζει τους Έλληνες καταναλωτές με πληρωμένες «πληροφορίες» στον ημερήσιο Τύπο περί εξαγωγών από την Ελλάδα σε τρίτες χώρες, όταν όλοι γνωρίζουν ότι η ελληνική αγορά έχει κατακλυσθεί, τα τελευταία χρόνια, από προϊόντα που εισάγονται από την Βουλγαρία, Ρουμανία κ.λ.π..

Δηλώνει ότι θα συνεχίσει το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola μαζί με τους απεργούς, τις οικογένειές τους και όλο το καταναλωτικό κοινό, μέχρις ότου επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και η περιοχή της Μακεδονίας-Θράκης αποκτήσει μια μονάδα παραγωγής ανάλογη με τον όγκο της κατανάλωσης των προϊόντων της πολυεθνικής στην Βόρεια Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.