Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κώστας Τσαρτσάλης του Άθλου Κιλκίς στο .Hereya open championship 2015, με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ

Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η φετινή χρονιά για την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κατακτώντας την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη στο διεθνές πρωτάθλημα ταεκβοντο, στις κατηγορίες Παίδων Κορασίδων Hereya open 2015, με την συμμετοχή 1000 αθλητών από πολλές χώρες.

Απο τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς Συμμετείχε με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ ο αθλητής Τσαρτσάλης Κωνσταντίνος στην κατηγορία 53 κιλών, ηλικίας 2004-2005.

Ο αθλητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ επιλέχτηκε στην ομάδα της ΕΤΑΒΕ λόγω της κατάταξης του στην πρώτη θέση της κατηγορίας του στα πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος.

Έτσι η ΕΤΑΒΕ μετά από μια σειρά προπονήσεων που παρείχε στους επίλεκτους αθλητές της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, τους έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν με τα εθνικά μας χρώματα εκπροσωπώντας ολόκληρη την Ένωση Βορείου Ελλάδος στην ανάλογη κατηγορία του.

Ο αθλητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ Τσαρτσάλης Κωνσταντίνος παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία του μένοντας έξω από τα μετάλλια στα προημιτελικά του πρωταθλήματος. Του αξίζει όμως ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλε όλο το χρόνο τόσο με το σωματείο όσο και με την ΕΤΑΒΕ. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς του εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την εκπροσώπηση των εθνικών μας χρωμάτων με την ΕΤΑΒΕ και του εύχεται να καταφέρει ξανά να επιδεχθεί από την ΕΤΑΒΕ και να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.