Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Νέο Εφορευτικό Συμβούλιο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Ορίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, του οποίου η θητεία είναι τριετής. 

Το Συμβούλιο αποτελείται από τα παρακάτω τακτικά μέλη: Βιδιαδάκης Μιχαήλ, Πρόεδρος, Καραμπίδου Χαρίκλεια, Αντιπρόεδρος, Παπαδοπούλου Μαρία, Μέλος, Καλπακίδου Όλγα, Μέλος και Μιχαηλίδου Σοφία, Μέλος. Αναπληρωτές είναι οι Γουλτίδης Θεόφιλος, Ξενέλης Γεώργιος, Αραβίδου Μάρθα, Αναστασιάδου Ελένη και Παράκη Αθηνά.

Η πρώτη συνεδρίαση έγινε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 κατά τη διάρκεια της οποίας το παλιό Εφορευτικό Συμβούλιο παρέδωσε στο νέο.

6 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΦΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Το "κομματόσκυλο" συμπολίτίσα φεύγει από τη δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα και βοηθά όπως μπορεί στην επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης χωρίς απολύτως καμία αμοιβή.. Δεν μπορεί κάποιος να είναι πολιτικά ενεργός και να θέλει να προσφέρει σε κάτι που αγαπά πολύ, το βιβλίο; Φτάνει συμπολίτες με τις εύκολες καταδίκες...


      Διαγραφή
    3. Το "κομματόσκυλο" συμπολίτίσα φεύγει από τη δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα και βοηθά όπως μπορεί στην επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης χωρίς απολύτως καμία αμοιβή.. Δεν μπορεί κάποιος να είναι πολιτικά ενεργός και να θέλει να προσφέρει σε κάτι που αγαπά πολύ, το βιβλίο; Φτάνει συμπολίτες με τις εύκολες καταδίκες...


      Διαγραφή
    4. Μιχάλη, επειδή γνωριζόμαστε, σεβαστή βέβαια η θέληση προσφοράς. Είναι όμως κάτι άλλο να βλέπουμε το Γραμματέα στο Νομό ενός κόμματος, και μάλιστα του κυβερνώντος, αμέσως μετά την εκλογή του να τοποθετείται Πρόεδρος στην τοπική βιβλιοθήκη. Και είναι βέβαια και αυτή η νοοτροπία που σας διακατέχει κομματικά, να νομίζετε ότι επαναλειτουργείτε τα πάντα. Δεν ήξερα ότι η βιβλιοθήκη έκλεισε και χρειάζεται βοήθεια για την επαναλειτουργία της.

      Διαγραφή
  2. Παναγιώτη, ο διορισμός ήταν πριν από τις εκλογές της Νομαρχιακός. Δεν υπήρχε συμβούλιο για 10 μήνες. Η κατάσταση είναι σε σημείο άμεσων απαραίτητων ενεργειών.Τι θα ελέγξουμε στη βιβλιοθήκη;Ρώτα τους εργαζόμενους αν αναφέρθηκε κομματική κουβέντα στις συναντήσεις μας... Φτάνει το δηλητήριο, δεν είναι όλοι το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.