Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Φωταγώγησαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Πολύκαστρο, Ευρωπό και Γουμένισσα

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας σε Γουμένισσα, Ευρωπό και Πολύκαστρο ενώ στις 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην Αξιούπολη.

Στην πόλη των ονείρων και συγκεκριμένα στο σπίτι του Άι Βασίλη στην πλατεία Πολυκάστρου έλαβαν χώρα πλήθος δρώμενων και δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικες με άφθονα μελομακάρονα και κρασί. Η μπάντα του Δήμου ψυχαγώγησε το κοινό ενώ οι καλικάντζαροι διασκέδασαν με διάφορα παιχνίδια τα παιδιά. Ο Άι Βασίλης υποδέχτηκε εγκάρδια και μοίρασε δώρα στους μικρούς μας φίλους με τη συνοδεία των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τις χορωδίες.

Στη Γουμένισσα με τη φροντίδα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου και υπό την αιγίδα του Δήμου πραγματοποιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων με δωρεάν ζεστή σοκολάτα, κρασί, facepainting και απογεύματα αφιερωμένα στα παιδιά.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, φορείς και πλήθος κόσμου.

Στις ευχές του ο Δήμαρχος τόνισε ότι υπεράνω οικονομικών συγκυριών και χρημάτων είναι η αλληλεγγύη, η εθελοντική προσφορά και η θέληση των δημοτών να προσφέρουν στο συνάνθρωπο μερικές έστω μικρές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς κυρίως για τα παιδιά μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Εξάλλου, την παραμονή των Χριστουγέννων το Δημαρχείο Παιονίας πλημμύρισε από ζεστές φωνές μικρών και μεγάλων, Στρατού, Πολιτιστικών Συλλόγων, Φιλαρμονικής και μικρών παιδιών, που έψαλλαν τα Κάλαντα στο Δήμαρχο, τους Συμβούλους και το Προσωπικό του Δήμου.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια των εορταστικών ημερών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί και ανακοινωθεί στα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.