Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΓΑΣ Κιλκίς: Επίσκεψη του Τμήματος Στίβου στο Ολυμπιακό Μουσείο

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησε την Κυριακή 06-12-2015 επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της παιδαγωγικής δράσης του συλλόγου με όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του καθώς και του Αγωνιστικού Τμήματος.
Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές καθώς επίσης και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε έναν ζωντανό χώρο με διαλεκτικό και διαδραστικό χαρακτήρα και η περιήγηση μας απετέλεσε (ειδικά για τους αθλητές) μια ευχάριστη, διασκεδαστική και βιωματική εμπειρία. 

Έμπειροι μουσειοπαιδαγωγοί ανέλαβαν να εξιστορήσουν την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, χρησιμοποιώντας ποικίλα εποπτικά μέσα, διαδραστικές και εργομετρικές εφαρμογές, προκειμένου να γίνουν κατανοητές όλες οι πληροφορίες. Ειχαμε την ευκαιρία να δούμε μετάλλια, κύπελλα , αναμνηστικά διπλώματα, που με αγώνα οι Ολυμπιονίκες μας απέκτησαν, αθλητικές περιβολές και αθλητικό εξοπλισμό που μπορεί να έχουν φθαρεί άλλα αποτελούν την αθλητική ιστορία κληρονομιά της χώρας μας.

Τα χαρούμενα πρόσωπα των μικρών και μεγάλων αθλητών μας , μετά το πέρας της ξενάγησης και της μουσειοπαιδαγωγικής δράσης, ήταν αυτό που ικανοποίησε τους ανθρώπους του Συλλόγου , οι οποίοι ανέλαβαν την οργάνωση και τον συντονισμό της επίσκεψης αυτής (εφόροι και προπονητές). Η συνεργασία τους άλλωστε είναι πάντοτε άψογη μιας και ο ΓΑΣΚ μόνο ομαδικά λειτουργεί .

Ο ΓΑΣΚ και ειδικότερα το τμήμα στίβου του συλλόγου θα συνεχίσει παράλληλα με τις αθλητικές συμμετοχές του σε εκδηλώσεις και αγώνες την παιδαγωγική του δράση, αφού είναι μέλημα όλων η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό να έχει γενικότερα γνώσεις και εμπειρίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.