Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Εγκαίνια Παιδικής Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των μαθητών των τμημάτων Παιδικής Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.

Χρώματα και εικόνες μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων απλώθηκαν στην επιφάνεια του εκθεσιακού χώρου της ΤΕΧΝΗΣ, συνθέτοντας ένα υπέροχο τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Οι επισκέπτες, γονείς και παιδιά, απόλαυσαν με όλες τους τις αισθήσεις την τέχνη. 

Οι δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών "προς τέρψιν του βλέμματος" άνοιξαν το δρόμο για έναν περίπατο στον κόσμο της παιδικής φαντασίας. Η ξενάγηση σε αυτόν τον περίπατο υποστηρίχθηκε μέσα από την παρουσίαση της 26χρονης πορείας της ΤΕΧΝΗΣ στην παιδική ζωγραφική με τη μορφή power-point και ταυτόχρονης αφήγησης από τον εικαστικό Νικόλα Μπλιάτκα.

Στη συνέχεια επιδόθηκαν τα τιμητικά διπλώματα στους μαθητές εκείνους που διακρίθηκαν στο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής του 2015 της NOVA ZAGORA: Παπαμηχαηλίδου Όλια, Μαυροπούλου Ανδριάνα, Δουδουλακάκη Αχιλλέα, Πουλτουρτζίδου Χρυσάνθη και Κερμανίδη Βασίλη.

Οι λιχουδιές και τα εδέσματα που παρασκευάσθηκαν από τους γονείς γέμισαν τον χώρο με τις όμορφες μυρωδιές και τις γαργαλιστικές τους γεύσεις. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών σφράγισε την επιτυχία της εκδήλωσης και συνόδεψε την αποχώρησή τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.