Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Δυναμική συνέχεια για τον Αίαντα Κιλκίς

Δυο πολύ καλούς αγώνες Βόλεϊ έδωσε και αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΑΙΑΣ μέσα στην έδρα του, το Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.
Το Σάββατο 5/12/2015 στις 16.00 η ομάδα των Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ αντιμετώπισε με σθένος την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ , όπου έχασε με σκορ 3-1 σετ. Πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα έγινε στο 1ο σετ όπου ξεκινώντας θεαματικά και με σταθερά βήματα ο ΑΙΑΣ το κέρδισε με μεγάλη διαφορά (25-14) αλλά και στο 4ο σετ όπου κορυφώνοντας την αγωνία στην κερκίδα, έφτασε το σκορ στο (26-24) αλλά τελικά το έχασε. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δυο ομάδες για το ποιοτικό Βόλεϊ που προσέφεραν στους φιλάθλους.

Την Κυριακή 6/12/2015 στις 12.00 τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον ΑΙΑΝΤΑ, μια και έφερε εύκολα εις πέρας την αποστολή του μέσα στην έδρα του και νίκησε την ομάδα «ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ» με 3-0 σετ . Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα αλλά κυρίως στις νέες αθλήτριες που αν και πάτησαν για πρώτη φορά το σανίδι ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις του αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ με ΤΡΕΙΣ αγώνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (12/13 Δεκεμβρίου 2015), μια και ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και η ομάδα των Γυναικών.

Αναλυτικά, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου η ομάδα των Κορασίδων αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Λιτοχώρου στις 16.00 την αντίστοιχη τοπική ομάδα «ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ» , την οποία στον α’ γύρο του πρωταθλήματος ο ΑΙΑΣ νίκησε 3-0 σετ.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου η μέρα για τον ΑΙΑΝΤΑ ξεκινάει στην Κατερίνη , όπου η ομάδα των Παγκορασίδων αντιμετωπίζει στις 12.00 την πολύ καλή ομάδα του Σ.Φ.Κ Πιερικού, περυσινού Πρωταθλητή της ΕΣΠΕΜ με 20 νίκες σε 20 αγώνες!

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η ομάδα των γυναικών του ΑΙΑΝΤΑ αντιμετωπίζει στην έδρα της (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς) στις 16.00 την ομάδα «ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ». Καλείται ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας να στηρίξει με την παρουσία του το συναρπαστικό αυτό άθλημα και τις δυο ομάδες στην προσπάθειά τους.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΒΟΛΕΪ ( πληροφορίες/ εγγραφές τηλ: 6972680579)

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (5/12/2015)
1.ΚΟΤΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

2.ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

3.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

4.ΚΑΝΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

5.ΤΑΝΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

6.ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

7.ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

8.ΒΟΥΖΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

9.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

10.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

11.ΧΝΙΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ


Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (6/12/2015)
1.Ναλπαντίδου Χριστίνα

2.Εμμανουηλίδου Αναστασία

3. Ταντσοπούλου Αικατερίνη

4.Παπαδοπούλου Σοφία

5.Καντίδου Δέσποινα

6. Κώστογλου Σοφία

7. Παπαδοπούλου Θωμαή

8. Κώστογλου Σταυρούλα

9. Λαμπριανίδου Αικατερίνη

10.Εμμανουηλίδου Κυπαρισσένια

11.Παχνή Ελένη

12.Σεχάι Έλενα

13.Χαριτίδου Μαρκέλλα






1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.