Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Στην Αθλητική Συνάντηση στους Αμπελόκηπους με πολλές συμμετοχές κι επιτυχίες ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη, η Αθλητική Συνάντηση για κατηγορίες Bambini (γεννημένοι το 2009-2011) έως και Παμπάιδων/Παγκορασίδων Α (2000-2001). Συμετείχαν 17 σωμάτια και ανάμεσά τους και ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς ύστερα από σχετική πρόσκληση των διοργανωτών.


Ο Αίαντας έλαβε μέρος με δεκάδες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες σημειώνοντας πολλές διακρίσεις αν και πρωταρχικός στόχος ήταν η μύηση των νεαρών αθλητών του συλλόγου σε αγώνες, ο υγιής συναγωνισμός και η ευγενής άμιλλα, στοιχεία βασικά στη φιλοσοφία του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκίνησε με την κατηγορία Bambini και μία επίδειξη των λιλιπούτειων αθλητών σε διάφορα αγωνίσματα όπου οι μικρότεροι αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με μικρά παιδιά από τους άλλους συλλόγους ως αντίπαλοι αλλά και συναθλητές.

Στην κατηγορία Super Mini και στα 40μ. ο Σάββας Χνιτίδης κατέλαβε την 3η θέση ενώ στην αντίστοιχη των κοριτσιών η Δέσποινα Φαχουρίδου την 13η. Στα 50μ. Mini ο Ελευθέριος Ιμιρτσίδης πήρε την 4η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των κοριτσιών η Κωνσταντίνα Κούρλη πήρε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας το χρυσό για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου. 

Στα 60μ. των Παγκορασίδων Β η Ελένη Καραφουλίδου κατατάχθηκε 16η. Στο μήκος των Mini ο Αναστάσιος Γιορτσίδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο ενώ ο Γιώργος Καπίδης ήταν 7ος. Στην ίδια κατηγορία στα κορίτσια η Αναστασία Νεοφυτίδου ήταν 12η. Στην ρίψη Ιατρικής μπάλας της κατηγορίας Mini ο Αβραάμ Νεοφυτίδης πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τον Βαγγέλη Παυλίδη 6ο ενώ στα κορίτσια η Σοφία Γεωργιάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. 

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στην κατηγορία των Παμπαίδων Β στο ίδιο αγώνισμα με τους αθλητές του Αίαντα Δημήτρη Παυλίδη και Αλέξανδρο Στόικο να κάνουν το «1-2» και τον Στέργιο Δαγκλή να παίρνει την 8η θέση. Θετικές εμφανίσεις είχαν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στα αγωνίσματα όλων των κατηγοριών. Δίπλα στους αθλητές βρέθηκαν οι προπονητές τους, Φανή Σταμπουλή, Βούλα Σαχινίδου, Χάρης Μηναρετζής και Φίλιππος Μισαηλίδης.
Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ολυμπιακή Δομή για την πρόσκληση στους αγώνες. 

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς που συνόδεψαν και παρακολούθησαν από κοντά τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου και να συγχαρεί όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.