Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Σπυράκη και Γεωργαντάς σήμερα στην Ειδομένη

Δελτίο τύπου Ν.Δ.
«Την Ειδομένη επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, η Ευρωβουλευτής κα. Μαρία Σπυράκη μαζί με τον Βουλευτή Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά. Αφορμή της επισκέψεως αποτέλεσε η συμμετοχή της κας Σπυράκη σε ομάδα Ευρωβουλευτών οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκονται στα Σκόπια προκειμένου να ενημερώσουν το Ευρωκοινοβούλιο για ζητήματα που αφορούν την ενταξιακή πορεία της FYROM.

Στα πλαίσια αυτής της συμμετοχής και για να υπάρχει άμεση ενημέρωση αποφασίστηκε η επίσκεψη στο σημείο εξόδου των προσφύγων, στο οποίο ως γνωστόν πρόσφατα έχει τοποθετηθεί φράχτης, που εμποδίζει τη διέλευση των παράνομων οικονομικών μεταναστών. Από την επίσκεψη και από την ενημέρωση η οποία έγινε από τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ειδομένης κα. Ξανθίππη Σουπλή έγινε αντιληπτό ότι η κατάσταση πλέον βρίσκεται σε οριακό σημείο και ότι η δημιουργία του φράχτη έχει επιδεινώσει τις συνθήκες διαμονής των προσφύγων και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.

Όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι άμεσα πρέπει να δοθεί λύση με πρωτοβουλίες της Κεντρικής Διοίκησης, η οποία δυστυχώς μέχρι σήμερα απλά τρέχει πίσω από τα γεγονότα, χωρίς μάλιστα να έχει κατορθώσει να εκμεταλλευτεί τις Ευρωπαϊκές δυνατότητες χρηματοδότησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.