Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Να δούμε τι θα ψηφίσει σήμερα ο Παραστατίδης"

Δελτίο τύπου ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς 
Αναφορικά με το επικείμενο κόψιμο του επιδόματος παραμεθορίου στους δημοσίους υπαλλήλους των νομών Κιλκίς, Πέλλας, Δράμας και Σερρών, όπως προβλέπεται στο άρθρο 19 στο νομοσχέδιο για το Νέο Μισθολόγιο του Δημοσίου που κατατίθεται Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στη Βουλή και αφορά τα προαπαιτούμενα, υπενθυμίζουμε ότι:

Μέχρι και το Μάρτιο του 2012 ο Νομός Κιλκίς, καίτοι παραμεθόριος, δεν ελάμβανε το σχετικό επίδομα όπως άλλοι νομοί. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο τότε βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης είχε καταθέσει ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την «άνιση μεταχείριση στη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίων και προβληματικών περιοχών, στους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα που υπηρετούν στο Νομό Κιλκίς» με το ερώτημα: Γιατί το Υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά στη χορήγηση του οικονομικού κινήτρου για υπαλλήλους που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές, μη εφαρμόζοντας μισθολογικά την απόφαση χαρακτηρισμού του Νομού Κιλκίς ως παραμεθόρια περιοχή με το Ν.3731/2008.

Εντέλει, μετά από εντατικές ενέργειες και διαβούλευση με τα αρμόδια υπουργεία ευοδώθηκαν οι προσπάθειες αυτές και έκτοτε το Κιλκίς λαμβάνει το επίδομα αυτό των 100 ευρώ.

Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πάει να κόψει το επίδομα αυτό από χιλιάδες συμπολίτες μας.

Άραγε τώρα ο νυν κυβερνητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιμνημονιακός αλλά τώρα όψιμος νεομνημονιακός τι θα ψηφίσει; Θα δώσει την συγκατάθεση του στη νέα αυτή μισθολογική μείωση;

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς ενημέρωσε την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά καθώς και τα αρμόδια κοινοβουλευτικά όργανα του κινήματος και θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της απόσυρσης της δυσμενούς αυτής ρύθμισης για το νομό μας.

1 σχόλιο:

  1. Πόσο εμετικοί μπορούν να γίνουν κάποιοι, όταν εκπέσουν απ τα οφίτσια τους;;; πολύ όπως μας αποδεικνύει το ΠΑΣΟΚ! και όχι γιατί κατηγορούν τον Παραστατίδη που είναι σάρκα από τη σάρκα τους.
    Το επίδομα παραμεθορίου έπρεπε να καταβάλεται από το 2008 στους Δημοσίους υπαλλήλους μια και τότε ψηφίστηκε ο νόμος 3731, που χαρακτήριζε την περιοχή παραμεθόριο. Αλλά δεν δόθηκε τότε, ούτε αμέσως μετά! πουρκουά;;
    1. γιατί ΔΕΝ ήταν πριν παραμεθόριος;;;
    2. γιατί ΔΕΝ καταβαλόταν από το 2009 από το ¨δίκαιο¨ ΠΑΣΟΚ;;
    3. γιατί το σημερινό ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται την κυβέρνηση- ξέρασμα των δοσίλογων του 2012;;
    4. γιατί το ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς υπάρχει μόνο στις εφημερίδες;;
    5. γιατί σύντροφοι (φτου-φτου στον κόρφο μου), ΔΕΝ καταγγέλετε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά τη γλύτσα της;; πιστεύετε ότι αυτή η προσωποποιημένη βεντέτα, θα ανεβάσει την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπο σας;; Μα ο Παραστατίδης δικό σας παιδί ήτανε και ΄σεις τον εκλέγατε για πολλά- πολλά χρόνια. και μάλιστα επί των ημερών σας! ποια είναι τώρα η διαφορά σας με τον Θόδωρο;; ότι αυτός ήταν καλύτερος μαθητής από σας στις ¨αλλαξοκωλιές¨ και πρόλαβε να πηδήσει απ τη βάρκα σ άλλη πριν βουλιάξει; που ΔΕΝ ψήφισε το ένα μνημόνιο γιατί ήταν καταστροφικό, αλλά ψήφισε το άλλο γιατί ήταν σωτήριο και μετά αλλάζοντας βάρκα ψήφισε ¨με πόνο ψυχής¨ και το τρίτο;; Για το καλό του πανήβλακα λαού που τόσα χρόνια τον εκλέγει!
    Μα κι εσείς γι αλλού κινήσατε κι αλλού η ζωή σας πήγε! εκεί που ήταν η φυσική σας θέση, δεξιά, πολύ δεξια!
    Κι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αδέρφια, δικοί σας ήτανε στην πλειονότητα τους. Και την κάνανε γι αλλού! γιατί δεν ήτανε μαθημένοι στα δύσκολα. Γιατί δεν τους επιτίθεστε;; επειδή τους θέλετε καβάντζα για την μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή;; Όμως το ¨ένας είναι ο αρχηγός, ο κυρίαρχος λαός¨από σας το ακούσαμε. Δεν ισχύει πιά;; γιατί αν ναι, πρέπει να δεχθείτε στοϊκά (μια και στους κύλκους σας συχνάζουν πολύ καλοί χριστιανοί) τις αποφάσεις του. Όχι φυσικά, γιατί κι εσείς φροντήσατε γι αυτό!
    Και για να μην το κουράζω, πάντε σ έναν καθρέφτη κι αφού φτύσετε τα μούτρα σας, κάντε την αυτοκριτική σας πρώτα, γιατί το ¨μας τιμώρησε ο λαός και βγήκαμε καθαροί¨, ΔΕΝ είναι αυτοκριτική! Ούτε αυτό που κάνετε πολιτική.
    Εκτός κι αν η ανακοίνωση σας, έχει σκοπό να μας θυμίσει ότι το Κιλκίς, εκτός από φασίστα και καραδεξιό έχει και κυβερνητικό βουλευτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.