Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Άτυπος τίτλος του πρωταθλητή Χειμώνα στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Πρωταθλητής χειμώνα για το πρωτάθλημα της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣΚιλκίς αναδείχθηκε με την νίκη του επί του Άρη Παντελεήμονα ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Με μικρή όμως διαφορά δύο βαθμών από την δεύτερη ομάδα τον Ποντιακό Ν.Σάντας και πέντε από τον τρίτο Ολυμπιακό Γαλλικού.

Άκαρπο και κακό το πρώτο ημίχρονο του Αλέξανδρου με τον μαχητικό και αξιόμαχο Άρη, αναλώθηκαν περισσότερο σε λάθη και λίγες επιθετικές ενέργειες . Οι ελλείψεις και η κακή αγωνιστική συμπεριφορά του Αλέξανδρου έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0. Ο Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι στο 25’ όπου ο Σαρηγιαννίδης έφυγε μόνος του προς το κέντρο της αντιπάλου εστίας και αφού τσίμπησε την μπάλα ανετράπη από τον τελευταίο παίκτη του Άρη τον τερματοφύλακά του και στη συνέχεια ο Ντουντούκης αστόχησε στην εκτέλεση του. Σημειωτέον ο διαιτητής δεν απέβαλε ως όφειλε τον τερματοφύλακα παρά μόνο τον κιτρίνισε.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλέξανδρος προηγήθηκε με γρήγορο γκολ του πολύ καλού Ψωμιάδη στο 49’,όπου με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 1-0. Ο Τσιμπούκας με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 53’ μετά από πολύ καλή κεφαλιά. Ο Ντουντούκης με σουτ στο 62’ σημείωσε το 3-0 για να κλείσει το σκορ ο μικρός Τραπενζαλίδης στο τέλος του παιχνιδιού με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Ενδιάμεσα ο Άρης μείωσε το σκορ σε 4-1.

Τέλειωσε λοιπόν ο πρώτος γύρος και έρχονται οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές που σημειωτέον είναι ένας ολόκληρος μήνας, από τις 12 Δεκ έως τις 9 Ιαν 2016 , αλλά απομένει μία ακόμη αγωνιστική μέχρι τότε. Έτσι το Σάββατο στις 12 Δεκεμβρίου, ο Αλέξανδρος Κιλκίς αντιμετωπίζει σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες την δεύτερη Ν.Σάντα εκτός έδρας.

Ξεχώρισαν στο παιχνίδι αυτό με την απόδοσή τους οι Τσιμπούκας, Ψωμιάδης και ο Σαρηγιαννίδης. Πολύ καλοί και οι Σεφερίδης και Τραπενζανλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.