Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς: "Όχι στην απένταξη του ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές"

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς με αφορμή την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα (κόκκινα δάνεια, μισθολόγιο) την Τρίτη 15-12-2015 και ιδιαιτέρως με το άρθρο 19, την ΕΞΑΙΡΕΣΗ του Ν.Κιλκίς από την κατηγορία των παραμεθόριων περιοχών που θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των ευεργετικών διατάξεων: Μεταθέσεις, Μετατάξεις, Μοριοδότηση για διορισμό, Άδεια, όπως επίσης και του αντίστοιχου Μηνιαίου Επιδόματος των 100 Ευρώ, κηρύσσει Στάση Εργασίας την Τρίτη 15-12-2015 από τις 11:00 μέχρι την λήξη του ωραρίου.

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 12:00 στην διασταύρωση των οδών 21 Ιουνίου και Αθηνών μπροστά στα ΤΑΧΙ.

Το σχέδιο νόμου




1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή για να καταλάβω..... το ΔΣ του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, θα είναι στη ....Διασταύρωση;; Ή περιμένουν να πάνε οι .... άλλοι;;Γιατί οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο..... δε βγήκαν και ποτέ στους δρόμους με την ΑΔΕΔΥ. Ας είναι καλά το ΠΑΜΕ που κάνει και καμιά συγκέντρωση για να μην αυτοπυρπωληθούμε οι έχοντες ακόμη τσίπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.