Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Επεισόδια μεταξύ μεταναστών στην Ειδομένη

Ιρανοί, Μαροκινοί και άλλοι μετανάστες που δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στα Σκόπια “μπλόκαραν” από χθες το απόγευμα την έξοδο προς τη γειτονική χώρα με αποτέλεσμα με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα να ξεσπάσουν επεισόδια.

Λίγο μετά τις επτά το πρωί τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο καθώς πρόσφυγες από Συρία, Ιρακ και Αφγανιστάν οι οποίοι με βάση την απόφαση των Σκοπίων μπορούν να διέλθουν τα σύνορα, επιχείρησαν να περάσουν το “μπλόκο” που έχουν στήσει οι υπόλοιποι. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει πετροπόλεμος αλλά και μάχες σώμα με σώμα.

Συμπλοκές σημειώνονται και στα σημεία όπου οι Σκοπιανοί δεν έχουν ακόμη υψώσει φράκτη, ενώ συνεχίζεται και ο... κλεφτοπόλεμος τόσο με την ελληνική, όσο και με την Αστυνομία των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.