Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η Τόλμη Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF, στην Κροατία

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF διεξήχθη στη Varazdin Κροατίας (Croatia Open G1) στις 7-8 Νοεμβρίου 2015. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1600 αθλητές-ριες με ηλικιακές κατηγορίες Cadet, Junior, Senior, από 57 κράτη.

15 τερέν οκτάγωνα με ηλεκτρονική υποστήριξη Dae Do, θώρακες, κάσκα και video replay. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό ειδικά στην κατηγορία senior male-female διότι το Croatia Open θεωρείται σταθμός λόγω χρόνου για τη βαθμολογία μέσω G1 προκειμένου οι υποψήφιοι να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην εξάδα για την Ολυμπιάδα το 2016.

Η συμμετοχή ολυμπιονικών και παγκόσμιων, μεταξύ αυτών η Milica Mandic, Servet Tazugel, Jaouad Achab και άλλοι επίσης πρωταθλητές Ευρώπης διατήρησαν τα στάνταρ για τους διοργανωτές και τους παρατηρητές της Dae Do. Η άλλη μεριά του νομίσματος αναφέρεται στην κατηγορία Junior και Cadet η οποία είναι το άμεσο μέλλον του αθλήματος με μεγάλες υποσχέσεις και το πολύ νέο Taekwondo. Η εμπειρία και η ηθική ικανοποίηση έφερε τη σκληρή αναμέτρηση στην κατηγορία αυτή υποσχόμενη πολλά. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και η Ελλάδα με αρκετές ομάδες. Μια από αυτές συγκροτήθηκε από τους συλλόγους ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς, Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας, Α.Σ. Τύρναβος, Α.Σ. Hwarang Θεσ/νίκης, Α.Σ. Καισαριανής Αθηνών, Α.Σ. Δημήτριος Υψηλάντης, Α.Σ. Αστραπή Πατρών, Α.Σ. Νεάπολης Θεσ/νίκης, Α.Σ. Πανελλήνιος Θεσ/νίκης.

Την ομάδα στήριξαν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Χαμαλίδης Γρηγόριος, Ντίντος Χρήστος, Τσακαλάκας Νικόλαος, Περικλής Μπάλλας.

Από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς συμμετείχαν 5 αθλητές : Αθανασιάδης Μελέτιος cadet έως 53 κιλά, μετά από νίκη κατάφερε να καταταχτεί στην οκτάδα. Επίσης αγωνίστηκαν: Βαφειάδης Αθανάσιος junior έως 73 κιλά, Δεληγιαννίδης Χριστόφορος junior έως 48 κιλά, Κουτσός Αριστείδης cadet έως 45 κιλά, Κωνσταντινίδης Κυριάκος junior έως 63 κιλά.

Η προσπάθεια όλων των αθλητών-ριών ήταν μεγάλη διεκδικώντας αλλά η διαιτησία δεν ήταν αθώα αφαιρώντας σε πολλές περιπτώσεις το δικαίωμα της νίκης παρά όμως κατάφεραν αρκετοί να καταταχθούν στην οκτάδα μετά από νίκες. Το σημαντικότερο είναι όμως να τα αδρανοποιούμε και να βάζουμε μπροστά τον στόχο για την πλουσιότερη εμπειρία διεκδικώντας και πάλι για να φτάσουν πολλά άξια παιδιά από την Ελλάδα ψηλά και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα με προϋπόθεση όμως την πολύ δουλειά.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα οι προπονητές που στήριξαν την προσπάθεια τους συνολικά και εύχονται καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.