Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τώρα - Συνθήκες πολέμου στην Ειδομένη

Ανακοίνωση Χ. Χατζησάββα
Βουλευτή Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Μετά από την απόφαση των Σκοπίων να κλείσουν τα σύνορα με την Ειδομένη, 6000 και πλέον λαθρομετανάστες απειλούν το χωριό και τους κατοίκους. 
Έχει γίνει κατάληψη της σιδηροδρομικης γραμμής και έχουν ανάψει φωτιές στις γύρω περιοχές. Η αστυνομία έχει πολύ μικρή δύναμη και η κρατική μηχανή ανύπαρκτη. Κανένα σχέδιο, καμία λύση από την ανύπαρκτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Φυσικά και καμία αντίδραση από την Νέα Δημοκρατία που ξεκίνησε το πρόβλημα της λαθροεισβολής αλλά τώρα το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι εσωκομματικες εκλογές.

Δώστε λύση τώρα, συνεχώς καταφθάνουν λεωφορεία με λαθρομετανάστες, μέχρι αύριο θα γίνουν 10.000 και δεν θα μπορεί να δώσει λύση ούτε ο στρατός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.