Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

"Ούτε να αυτοκτονήσεις δε σ' αφήνουν"

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, απέτρεψε μία ακόμη περίπτωση αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω γραπτού μηνύματος.

Ειδικότερα, χθες (18-11-2015) πρωινές ώρες η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι άτομο, εκδήλωσε μέσω γραπτού μηνύματος (sms), την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Άμεσα και ιδιαίτερα λόγω του επικείμενου κινδύνου ζωής, εξειδικευμένα στελέχη της ανωτέρω Υπηρεσίας διεξήγαγαν ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα, των στοιχείων και των λοιπών δεδομένων, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε το άτομο, που εκδήλωσε την πρόθεση.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα κατέστη δυνατή η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του εν λόγω ατόμου.

Για την παρούσα υπόθεση, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ δικογραφία σχηματίζεται από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.