Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Νέες εγκρίσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+

Το ΚΕΚ- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μετά την υποβολή συγκεκριμένων σχεδίων στην τελευταία περίοδο υποβολής αιτήσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ έλαβε την έγκριση για υλοποίηση πέντε (5) σχεδίων διακρατικής συνεργασίας.
Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) δημοσίευσε τα αποτελέσματα που υποβλήθηκαν στην εθνική υπηρεσία της χώρας μας, ενώ τα αποτελέσματα που αφορούν στη συμμετοχή της Επιμορφωτικής ως φορέα εταίρου δημοσιεύτηκαν στις αντίστοιχες εθνικές υπηρεσίες των συντονιστών εταίρων.

Τα εγκεκριμένα σχέδια επιλέχθηκαν μετά από αξιολόγηση και άλλων ανταγωνιστικών προτάσεων σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο και αναφέρονται ακολούθως:

· Οικολογική ανάπτυξη και διαχείριση του αγρο-διατροφικού τομέα

· Καινοτόμος δάσκαλος – Μαθητής με κίνητρο: Επίλυση προβλημάτων συνεργασίας

· Βελτίωση γνώσεων τεχνολογίας για εκπαιδευτές ΕΕΚ. Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι για τους εκπαιδευτές ΕΕΚ για τον σχεδιασμό και τη χρήση μεθοδολογιών m-learning

· E-learning από τη Φύση

· Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση: Διεθνοποίηση Επιπέδου 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του καθενός θα πραγματοποιηθούν κινητικότητες στις συμμετέχουσες χώρες με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Μάλιστα την τρέχουσα εβδομάδα θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία δύο στελέχη της Επιμορφωτικής για τις ανάγκες της εναρκτήριας συνάντησης του δεύτερου κατά σειρά προαναφερόμενου σχεδίου. Αναλυτικές πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Λιθουανία θα δημοσιευτούν στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.