Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Εγκαίνια και έναρξη λειτουργίας των νέων μαγειρείων του νοσοκομείου Κιλκίς

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς εξασφαλίζοντας τους απαιτούμενους πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας-FYROM 2007-2013 (interreg)παρέλαβε υπερσύγχρονες συσκευές και εξοπλισμό μαγειρείων ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των γευμάτων από το προσωπικό του ιδρύματος σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους.

Την Δευτέρα που μας πέρασε εγκαινιάστηκε και η έναρξη λειτουργίας των νέων μαγειρείων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ήδη ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία τους. Σταδιακά και σ’ ένα δεκαήμερο θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Θέμη Ανθρακίδη, «η ωφέλεια η οποία προκύπτει τόσο για το Νοσοκομείο Κιλκίς όσο κυρίως για τους ασθενείς μας αλλά και το εφημερεύον προσωπικό είναι σημαντική και ουσιαστική καθώς εξοικονομούνται δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, αυξάνεται η ευελιξία της επιλογής των γευμάτων, βελτιώνεται η ποιότητα των παρασκευασμάτων, η αγορά των πρώτων υλών γίνεται πλέον από τοπικούς προμηθευτές και επιπλέον αξιοποιείται πλήρως το προσωπικό του Γ.Ν. Κιλκίς το οποίο τα τελευταία έτη απασχολείτο σε αλλότριες επικουρικές εργασίες.»

Έτσι λοιπόν διακόπτεται η διαδικασία προμήθειας έτοιμων γευμάτων (catering) από ιδιώτη εργολάβο και υπολογίζεται ότι θα εξοικονομηθούν παραπάνω από 150.000 σε ετήσια βάση, πόροι οι οποίοι θα κατευθυνθούν σε άλλες λειτουργικές ανάγκες του ιδρύματος.

Στην σεμνή τελετή των εγκαινίων παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Πλωμαρίτης, ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Παραστατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσογγίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τονικίδης, εκπρόσωποι φορέων και των σωμάτων ασφαλείας και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.