Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Τρίτη θέση αλλά και ατυχία - Επιστροφή στις νίκες

Μετά την αυτοχειρία της περασμένης Κυριακής ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου επανήλθε σήμερα (Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015) νικώντας με 1 - 0 έναν σκληρό και αξιόμαχο αντίπαλο (Απόλλων Κρύας Βρύσης) στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι του στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με σκόρερ τον Δ. Δρόσο.

Ομως η ατυχία χτύπησε και πάλι την ομάδα εκπρόσωπο του νομού στις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς ο Ν.Στεφανίδης αποχώρησε από το γήπεδο τραυματισμένος.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Εχοντας ως οδηγό τους οι παίκτες του Εθνικού τον αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και μαθαίνοντας από το πάθημα τους επανέφεραν τα πράγματα στην σωστή τους βάση κερδίζοντας έναν αντίπαλο που μόνο για ... τουρισμό δεν ήρθε στο Κιλκίς.

Το παιχνίδι το μεσημέρι της Τετάρτης είχε απ΄ όλα, γκολ, δύναμη, πάθος και αγωνιστικότητα αλλά δυστυχώς είχε και ατυχία για την κιλκισιώτικη ομάδα. Στους γνωστούς τραυματίες (Γαλάνης, Καλαϊτζίδης, Παλιάτσιος, Βοσνιάδης, Στ. Στεφανίδης) προστέθηκε και ο Νέστορας Στεφανίδης ο οποίος στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίσθηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο από ανθρώπους της ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν διστακτικές και προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν δεν πρόσφεραν τίποτα στους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο και το φτωχό 0 - 0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα και την ουσία του α΄ σαρανταπενταλέπτου.

Σκορ δίκαιο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τις αντίπαλες άμυνες να λαμβάνουν "βραβείο" για την λειτουργία τους και τους δυο τερματοφύλακες να παρακολουθούν ένα παιχνίδι ανούσιο και δυνατό με δουλειά στο χώρο του κέντρου και ασφυκτικά μαρκαρίσματα.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Γ. Γεωργιάδη εμφανίσθηκε αποφασισμένο και με περισσότερη αυτοπεποίθηση και με στόχο τίποτε λιγότερο από την επικράτηση και το βαθμολογικό τρίποντο.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων ευοδώθηκαν στο 65΄ όταν σε οργανωμένη επίθεση η μπάλα στρώθηκε στον Δρόσο ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από "σερβίρισμα" του Ν.Στεφανίδη και με κεφαλιά έκανε απλά το 1 - 0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Εθνικός ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ πάλι με σκόρερ τον Δρόσο αλλά ατύχησε γιατί ο διαιτητής δεν κατακύρωσε το τέρμα γιατί με υπόδειξη και του επόπτη καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον σκόρερ.

Στην φάση αυτή όμως (78ο λεπτό) το πλήγμα ήταν βαρύτερο για το κιλκισιώτικο συγκρότημα καθώς στη διεκδίκηση της μπάλας από τον Ν.Στεφανίδη ο οποίος κέρδισε στον αέρα την κεφαλιά από τους αμυνόμενους και "πέφτοντας" υπέστη υποτροπή στο τραύμα που του είχε στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και αποχώρησε από το γήπεδο.

Το δυσάρεστο όμως έγινε ακόμη πιο δυσάρεστο καθώς στο σημείο εκείνο του αγώνα ο Εθνικός είχε ήδη συμπληρώσει τις τρεις αλλαγές και η ομάδα έπαιξε για 20 περίπου λεπτά με τις καθυστερήσεις με δέκα παίκτες και η πίεση ήταν αφόρητη.

Ο καλός όμως και πάλι φύλακας της εστίας Στέφανος Γουναρίδης και η αμυντική λειτουργία της ομάδας έφεραν τελικώς το ποθητό αποτέλεσμα και τους τρεις πόντους στον Εθνικό.

Εθνικός Ν. Αγιονερίου - Απόλλων Κρύας Βρύσης 1 - 0 .

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (προπονητής Γ. Γεωργιάδης) :
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (80΄ ΚΙΟΡΤΣΗΣ), ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ (60΄ ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ), ΓΙΩΡΓΗΣ ( 46΄ ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ), ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, Ν. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1960 (προπονητής Δ. Τομπάζης):
Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Σέρα, Βοτάρης, Πετρίδης, Νίρλας, Σιδηρόπουλος Χ., (84’ Σιδέρης), Ίβιτς, Φλαρούντζος (46’ Μπρέγκου), Γκελοσάνι (64’ Καρυπίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.