Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ιβάν Σαββίδης σε Τσίπρα: Τα μαζεύω και φεύγω

Ο Ιβάν Σαββίδης αρχικά είχε ζητήσει με δήλωσή του την παραίτηση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη για όσα είπε για την γενοκτονία των Ποντίων.

Σήμερα, Κυριακή ο κ. Σαββίδης ήταν στην Κοζάνη προσκεκλημένος της Ευξείνου Λέσχης και ανέφερε τι είπε στον Αλέξη Τσίπρα για το εν λόγω θέμα.

"Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε στην Ελλάδα για γενοκτονία. Αυτός δεν έχει μόρφωση και είναι Υπουργός για την μόρφωση. Είπα στον Τσίπρα να σταματήσει να κάνει τέτοια πράγματα, αλλιώς τα μαζεύω και φεύγω", είπε ο Ιβάν Σαββίδης για τις επισημάνσεις του στον Πρωθυπουργό και έπειτα εξήγησε ότι νιώθει ντροπή για το "χτύπημα" που δέχθηκε από τη "μητέρα Ελλάδα" και τόνισε: "Κάποιοι τόλμησαν και έφτυσαν στο 30% του πληθυσμού της χώρας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.