Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τροχαίο με θύμα αρκούδα στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα αρκούδα έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 7 Νοεμβρίου στα όρια των νομών Κοζάνης και Καστοριάς. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2.00 π.μ. στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή στο ύψος της Expotan.

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ βρέθηκε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος μαζί με την τροχαία Καστοριάς, αλλά η αρκούδα ήταν ήδη νεκρή. Έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και πιθανότατα πέθανε ακαριαία. Ευτυχώς, ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους.

Στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα με άγρια ζώα στο παρελθόν. Ωστόσο έπειτα από πιέσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και στα δυο ρεύματα του άξονα τοποθετήθηκε υπερ-υψηλή ενισχυμένη περίφραξη νέου τύπου που έχει αποδειχτεί αποτελεσματική, καθώς τα ατυχήματα έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί. 

Η ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εξέτασε την επόμενη μέρα την περίφραξη και δεν διαπιστώθηκε κάποιο κενό από το οποίο να πέρασε η άτυχη αρκούδα. Το πιθανότερο είναι ότι το ζώο εισήλθε στο δρόμο από κόμβο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.