Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Προβολή Ντοκιμαντέρ για τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης της Κεντρικής Μακεδονίας

Μετά από ενάμιση χρόνο προετοιμασίας και «γυρισμάτων» σε αρχαιολογικούς χώρους της Κεντρικής Μακεδονίας, παραδόθηκε στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας το ντοκιμαντέρ «ΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ - οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης της Κεντρικής Μακεδονίας», που αποτελεί συμπαραγωγή της ΠΕΔΚΜ και του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Η δοκιμαστική προβολή, που συγκέντρωσε τα εύσημα όσων την παρακολούθησαν, έλαβε χώρα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, ενώπιον του Προέδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, του Αντιπροέδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Σίμου Δανιηλίδη, Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, του Προέδρου του «Διαζώματος» κ. Σταύρου Μπένου, του Σκηνοθέτη κ. Γιώργου Μπότσου, και Μελών της «Διαζώματος»

Η επίσημη πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της Έκθεσης “Polis 2015”, στις εγκαταστάσεις τηςHELLEXPO, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 (αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός», ώρα 11:00 π.μ.) και καλούνται να την παρακολουθήσουν οι Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Κοινωνικών Φορέων, των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Μετά την επίσημη αυτή παρουσίασή του, το ντοκιμαντέρ (σε μορφή οπτικού ψηφιακού δίσκου) θα σταλεί (δωρεάν) από την ΠΕΔΚΜ στην ΚΕΔΕ και στις ΠΕΔ της Χώρας, σε όλους τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας, κ.λπ
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.