Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο Άθλος Κιλκίς στη σχολή προπονητών - διαιτητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών

Στις 15 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών σεμινάριο προπονητών-Διαιτητών-Κριτών. Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ωραιοκαστρου με συμμετοχές προπονητών και αθλητών από όλη την Ελλάδα και από όλα τα στυλ πολεμικών τεχνών.


Το αντικείμενο της σχολής ήταν οι νέοι κανονισμοί διαιτησίας, αλλά και των αγώνων της ομοσπονδίας που θα ισχύσουν από το νέο έτος αλλά και για να αποκτήσουν οι προπονητές την απαραίτητη πιστοποίηση-εξουσιοδότηση να μπορούν να κοουτσάρουν στους αγώνες της Ομοσπονδίας .

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε με τους προπονητή του Συλλόγου Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο, τον Μουτσάκη Αναστάσιο και την Δορδανά Ρένα.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης, ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο γνώσεων που δόθηκαν, απαραιτήτων για την σωστή λειτουργία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και των τεχνικών λεπτομερειών που σε τέτοιου είδους αγωνίσματα είναι απαραίτητες για να μην χαθεί ένας σημαντικός αγώνας από λάθη που δεν οφείλονται στον αθλητή αλλά στον κόουτς. 

Κλείνοντας δήλωσε "Όλοι μας είμαστε άλλωστε μαθητές πρώτα και μετά δάσκαλοι αφού μόνο μέσα από την συνεχή εκμάθηση και παρακολούθηση των εξελίξεων μπορούμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε ένα καλύτερο κοουτσάρισα, πιο εποικοδομητικό και αποτελεσματικό προς τους αθλητές μας οδηγώντας τους προς την επιτυχία."

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στις νέες εγκαταστάσεις επί της οδού 21ης Ιουνίου 43 για το GOLDEN FIGHTCLUB ATHLOS ξεκίνησαν καθώς και τα μαθήματα στα δυναμικά αθλήματα crossfit, Trx, Muay Thai, Πυγμαχία, Kick boxing, Tae kwon do (w.t.f.). Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου στην 25η Μαρτίου 32  θα λειτουργούν κανονικά για τις ακαδημίες των μικρών αθλητών  σε όλα τα αθλήματα άλλα και η αίθουσα οργάνων bodybuilding. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.