Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

"Πήρε φωτιά" ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου στην Καλαμαριά

Σε ένα παιχνίδι καθόλου καλό στο γήπεδο της Καλαμαριάς ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου ηττήθηκε από έναν πιο προσεκτικό και πιο σοβαρό Απόλλωνα με σκορ 2 – 0.

KYΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Η εικόνα, από πλευράς απόδοσης των δυο ομάδων σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η οποία δεν ήταν πολύ καλή και η ευστοχία των ροσσονέρι της Καλαμαριάς σε δυο στιγμές αδράνειας στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων από τις οποίες προήλθε και τελικό το σκορ της αναμέτρησης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο παρά μόνο διεξήχθη ένα παιχνίδι όπου δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι αρμόζει πλήρως στην περίσταση η παροιμία φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

Οι εικοσιδύο ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο προσπαθούσαν να σταθούν και να δημιουργήσουν φάσεις αλλά κάτι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κάτι ο εντελώς ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος δεν κατάφεραν τίποτε σημαντικό ή άξιο αναφοράς και το 0 – 0 ήταν το αποτέλεσμα.

Ωστόσο οι παίκτες της ομάδας του Εθνικού θα μπορούσαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο να κάνουν το γκολ όταν στο 44΄ σε επιθετική ενέργεια του Υψηλού ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνου απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός της ομάδας μας (δεν ήταν τόσο δυνατό όσο θα έπρεπε) και έτσι κάπως οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με τη λευκή ισοπαλία να είναι το πλέον δίκαιο αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι Απολλωνιστές μπήκαν πιο φουριόζοι και από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεκίνησαν να βγαίνουν πιο μπροστά παίρνοντας "μέτρα" μέσα στο γήπεδο και να επισκέπτονται πιο συχνά την περιοχή του Γουναρίδη.

Δημιουργώντας όχι κάτι αξιόλογο αλλά δείχνοντας πιο σοβαροί και πιο αποφασισμένοι δεν άργησαν να φανούν απειλητικοί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν σύγχυση από το κέντρο και προς την άμυνα του Εθνικού σε λίγες αλλά ικανές περιπτώσεις προμηνύοντας έτσι το τι θα ακολουθήσει.

Στην καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα και σε ενέργεια του Απόλλωνα στο 58ο λεπτό της συνάντησης ο Κοντσίδης αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του διαιτητή Πολυχρονίου (Καστοριάς) και όλα έγιναν ιδανικά για τους γηπεδούχους.

Ετσι στο 61΄ ο Παπαδημητρίου έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Εθνικού και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γουναρίδη, 1 – 0.

Η αριθμητική υστέρηση και η φυσιολογική αντίδραση να προστατέψεις τα μετόπισθεν σου για τους παίκτες του Εθνικού έδωσαν πλεονέκτημα στους αντιπάλους τους οι οποίοι "πάτησαν" από το σημείο αυτό του αγώνα πιο δυνατά στο τερέν του σταδίου της Καλαμαριάς.

Στο 85΄ ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γουναρίδης σε μια διαμαρτυρία του στον διαιτητή αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και καθώς είχαν συμπληρωθεί νωρίτερα οι τρεις αλλαγές από τον προπονητή Γ.Γεωργιάδη τα γάντια του τερματοφύλακα φόρεσε ο Καρασίμος και η κιλκισιώτικη ομάδα συνέχισε τον αγώνα με εννέα παίκτες.

Μετά την εξέλιξη αυτή τα πράγματα είχαν ήδη κριθεί και έτσι ο Απόλλων σε μια επιθετική του στιγμή στον έξτρα χρόνο (92ο λεπτό) "χτύπησε" για δεύτερη φορά με τον Ζανέτου να πιάνει ένα πολύ τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού σφραγίζοντας το σκορ της αναμέτρησης, 2 – 0.

Δυο λεπτά μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και τους Απολλωνιστές στην σέντρα να πανηγυρίζουν για την νίκη τους.

Κομβικός λοιπόν ενόψει της συνέχειας ο επόμενος αγώνας για τον Εθνικό στην εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 με αντίπαλο την Κοζάνη στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς (ώρα έναρξης: 15:00).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Ι. Πολλαετίδης): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΜΩΫΣΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΞΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ, ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ, ΠΟΛΙΑΝΙΔΗΣ, (66΄ ΖΑΝΕΤΟΥ), ΜΗΤΣΙΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (92΄ ΦΙΤΑΣ).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ.Γεωργιάδης) : ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ(κόκκινη), ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΚΙΟΡΤΣΗΣ (67΄ ΓΚΕΡΤΣΟΣ), ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ(κόκκινη), ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ, ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, Ν. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (82΄ ΓΙΩΡΓΗΣ), ΥΨΗΛΟΣ (60΄ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ), ΔΡΟΣΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.