Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

"Η δεύτερη Γενοκτονία των προγόνων μας"



Θεοφάνης Μαλκίδης

Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών
Το έγκλημα που συνεχίζεται από τους υπονομευτές και τους αρνητές της Γενοκτονίας των Ελλήνων, από τους θεσμικούς και άλλους φορείς, αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο.

Και αυτό γίνεται από όλους τους χώρους και σε όλες τις εποχές. Σε εκπλήσσει και σε εξοργίζει για το πως μπορούν να το κάνουν αυτό, να προσβάλλουν δηλαδή τους ζώντες και τους κεκοιμημένους. Από τα στεφάνια στον δάσκαλο του Χίτλερ και των Ναζί, Μουσταφά Κεμάλ, φτάσαμε στους προκλητικούς αρνητές.

Ωστόσο ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος και ιερός για να σταματήσει από τους λάτρεις του Κεμάλ, τους συνοδοιπόρους του ρατσισμού και του φασισμού. Έχουμε μαζί μας τους συναγωνιστές σε όλο τον κόσμο και τις ψυχές των προγόνων μας. Μας αρκούν για να νικήσουμε το ψέμα, την υπονόμευση και την άρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.