Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Φίλη για κακόβουλη άρνηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού - ΒΙΝΤΕΟ



Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς

Η κακόβουλη άρνηση της Ποντιακής Γενοκτονίας είναι ποινικό αδίκημα και ο άθεος υπουργός του Σύριζα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την ρατσιστική του συμπεριφορά εις βάρος των Ελλήνων.


Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή συντάσσει κείμενο μηνύσεως - με βάση τον περιβόητο αντιρατσιστικό νόμο - που Έλληνες πολίτες θα υποβάλλουν κατά του ανεκδιήγητου συριζαίου.

Στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι να "ταράξουμε στη νομιμότητα" τους ανθέλληνες και τους προκλητικούς και ανιστόρητους παράγοντες του καθεστώτος.

Τα "νομικά όπλα" που δημιούργησαν για να πατάξουν τον Εθνικισμό των Ελλήνων έχουν ήδη αρχίσει να στρέφονται εναντίον τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ανήγγειλε την νέα νομική πρωτοβουλία μας με την παρακάτω δήλωσή του προς τα ΜΜΕ: "Η Χρυσή Αυγή θα μηνύσει τον ανιστόρητο και προκλητικό Φίλη, που ο πολιτικός του παχυδερμισμός τον οδηγεί σε εγκλήματα κατά της Ιστορικής Μνήμης, εγκλήματα όπως η κακόβουλη άρνηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.