Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Πολύτιμο διπλο εκτός έδρας για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Συνέχεια στο πρωτάθλημα με πολύτιμη νίκη εκτός έδρας επί του συνονόματου του Εθνικού Γαζώρου-Σερρών πήρε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου στις Σέρρες με σκορ 1 – 0 στο γήπεδο της Ομόνοιας.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (ισχυρός άνεμος και τσουχτερό κρύο) η ομάδα του νομού μας επικράτησε του Σερραϊκού συγκροτήματος έχοντας ως σκόρερ της τον Στάθη Στεφανίδη και πήρε το πολύτιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος βαθμολογικό τρίποντο.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί "δάφνες" ποιότητας καθώς ο άσχημος καιρός αποτέλεσε έναν επιπλέον αντίπαλο και για τις δυο αντίπαλες ομάδες οι οποίες προτάσσοντας περισσότερο τη δύναμη προσπάθησαν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν παρά το κρύο στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής (1ος όμιλος) της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Με ευνοϊκό αέρα για το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο την γρήγορη επίτευξη τέρματος. Η καλά οργανωμένη όμως ομάδα του Γ.Γεωργιάδη απέτρεψε κάτι τέτοιο και μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιώντας πολλές επελάσεις προς την εστία των γηπεδούχων κυρίως από τις πτέρυγες.

Ο ισχυρός όμως αέρας δεν ήταν σύμμαχος κανενός από τους 22 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι άμυνες να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Οι παίκτες του γηπεδούχου Εθνικού μετά το εικοστό λεπτό βγήκαν πιο πολύ μπροστά αλλά με ατελείς επιθέσεις σταματούσαν στον τερματοφύλακα Γουναρίδη ο οποίος κατεύθυνε τους συμπαίκτες του ιδανικά και κάπως έτσι το σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις ομάδες με το φτωχό 0 – 0.

Η επανάληψη ήταν σχεδόν στο ίδιο τέμπο απλώς από την αρχή φαινόταν ότι οι παίκτες της ομάδας εκπροσώπου του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας "πατούσαν" καλύτερα στο τερέν επιζητώντας το γκολ με καλύτερες προϋποθέσεις.

Με τον αέρα στα "πανιά" τους οι παίκτες του Εθνικού Ν.Αγιονερίου επικέντρωσαν τις προσπάθειες τους στην επικράτηση στο χώρο του κέντρου για να έχουν το "πάνω χέρι" για την εκδήλωση επιθετικών ενεργειών ζητώντας το πολυπόθητο τέρμα.

Με πλαγιοκοπήσεις και με σέντρες επέβαλαν το ρυθμό τους δημιουργώντας σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή αρκετές φορές χωρίς ωστόσο να στείλουν τη μπάλα στο "πλεκτό".

Κερδίζοντας κυρίως κόρνερ και πιέζοντας ψηλά έστειλαν το μήνυμα στους γηπεδούχους ότι αργά η γρήγορα η επίτευξη γκολ θα ήταν ικανή να δώσει τη νίκη και το τρίποντο στο κιλκισιώτικο συγκρότημα.

Ετσι και έγινε και σε φάση κόρνερ στο 79ο λεπτό δημιουργήθηκε σύγχυση εντός της μικρής περιοχής των παικτών των Σερρών, ο Στάθης Στεφανίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας από την αποτυχία της άμυνας να τη διώξει και το 1 – 0 ήταν γεγονός.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης με το βλέμμα στην άμυνα τους οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη απέτρεψαν κάθε σκέψη για ισοφάριση και με έγκαιρες παρεμβάσεις απέκρουσαν οποιαδήποτε καλή ενέργεια του γηπεδούχου Εθνικού.

Τελικό αποτέλεσμα 1 – 0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΣΕΡΡΩΝ (Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ) : ΜΠΑΧΤΑΡΛΙΕΦ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ, ΝΤΟΥΝΓΚΑ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, (70΄ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ), ΚΟΥΤΛΑΣ (84΄ ΠΑΠΙΤΣΑΣ), ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ (81΄ ΜΟΥΤΙΔΗΣ).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ( Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ) : ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΚΙΟΡΤΣΗΣ (73΄ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ), ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΥΨΗΛΟΣ (63΄ ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ), ΣΤ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΑΤΣΙΟΣ (85΄ ΜΗΤΣΙΟΣ), Ν.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.