Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών επικρατώντας με 1-0 σκορ. Ο αγιασμός που πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης απέδωσε καρπούς ξορκίζοντας την κακοδαιμονία.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαυροκεφαλίδης Χαράλαμπος στο 83ο λεπτό με κοντινό πλασέ χαρίζοντας στην ομάδα το πρώτο της τρίποντο. Η αμυντική λειτουργία της και σε αυτή την αναμέτρηση ήταν εξαιρετική διατηρώντας για δεύτερη φορά ανέπαφη την εστία της. 

Μετά το τέλος και της όγδοης αγωνιστικής η ομάδα σκαρφάλωσε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 8 βαθμούς και συντελεστή 8-11 τέρματα. 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 15:00 εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Γαλλικού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.