Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κιλκίς: Πέταξε το χασίσι που είχε από το παράθυρο, αλλά...

Συνελήφθη χθες (22-11-2015) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 43χρονος ημεδαπός, διότι προ επικείμενου έλεγχου στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, απέρριψε από το παράθυρο του οχήματος 2 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους 138,4 γραμμαρίων, οι οποίες εντοπίστηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν. 

Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με την Ομάδα Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς προέκυψε ότι, τις ποσότητες κάνναβης ο 43χρονος της προμηθεύτηκε απογευματινές ώρες την ίδια μέρα από 56χρονο υπήκοο Γεωργίας έναντι χρηματικού ποσού. 

Ο 56χρονος εντοπίστηκε σήμερα (23-11-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς και συνελήφθη. Σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.