Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Αίας Κιλκίς: Μια νίκη κάτω από τον Όλυμπο

Στον Άγιο Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου Πιερίας μετέβη η ομάδα Κορασίδων Πετοσφαίρισης «Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ», στους πρόποδες του Ολύμπου, για να αντιμετωπίσει στο γήπεδο την αντίστοιχη ομάδα «ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑ Δ.ΔΙΟΥ», όπου κέρδισε με σκορ 3-1 σετ.

Στο 1ο σετ η Κιλκισιώτικη ομάδα ήταν φανερά κυρίαρχη και το τέλειωσε με σκορ 25-9. Στο 2ο σετ επίσης υπερείχε και το κέρδισε με σκορ 25-17. Στο 3ο σετ ξεκίνησε πολύ πιο χαλαρά, (το συνηθισμένο λάθος, όταν θεωρείς τη νίκη σίγουρη) κι έτσι οι αγωνίστριες-αθλήτριες της Βαφύρας κατάφεραν να το κερδίσουν με σκορ 26-24. Στο 4ο σετ οι αθλήτριες του Αίαντα δεν άφησαν τέτοια περιθώρια και το κέρδισαν με σκορ 25-16, προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας στο ΔΑΚ Κατερίνης το ερχόμενο Σάββατο 21/11/2015 στις 14.00, απέναντι στον κορυφαίο του ομίλου μας Αρχέλαο Κατερίνης ο οποίος έως τώρα έχει κερδίσει όλους τους αγώνες του με 3-0 σετ!

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

1.Κοτίδου Ολυμπία

2.Ναλπαντίδου Χριστίνα

3.Εμμανουηλίδου Αναστασία

4.Σαλαμανδράκη Παναγιώτα

5.Χνιτίδου Δήμητρα

6.Καντίδου Δέσποινα

7.Παπαδοπούλου Θεοδώρα

8.Παπαδοπούλου Σοφία

9.Ταντσοπούλου Αικατερίνη

Προπονητής: Αλατζόγλου Αθανάσιος.




1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.