Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Σο 3o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF η "Τόλμη" Κιλκίς

Το 3o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF εφήβων/νεανίδων & ανδρών/γυναικών της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στο κλειστό στάδιο της Χ.Α.Ν.Θ. Θεσσαλονίκης στις 1 Νοεμβρίου 2015.
Σε τέσσερα τεραίν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo, video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την επιπρόσθετη βαθμολογία από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων μόνο στη κατηγορία γεν.2001 εφόσον έχουν αγωνιστεί και διακριθεί. Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η βαθμολογία επηρεάζεται από τα πανευρωπαϊκά, παγκόσμια και G1-G2 προκειμένου να εισαχθούν στην επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. στο τέλος του έτους.

Σε αυτήν την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με 13 αθλητές-τριες. Η συγκομιδή ήταν 10 μετάλλια, 4 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα.

Χρυσά
1) Στεφανίδου Ευθυμία, γυναικών, έως 63 κιλά

2) Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, εφήβων, έως 48 κιλά

3) Κων/δης Κων/νος, εφήβων, + 78 κιλά

4) Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων, + 68 κιλά

Αργυρά
1) Καΐκη Βαλσάμω, γυναικών, έως 49 κιλά

2) Καλφοπούλου Μαρία, νεανίδων, έως 49 κιλά

Χάλκινα

1) Βαφειάδης Αθανάσιος, εφήβων, έως 73 κιλά

2) Βαλσαμίδης Παύλος, εφήβων, έως 68 κιλά

3) Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων, έως 73 κιλά

4) Κουτσού Δήμητρα, νεανίδων, έως 52 κιλά

Ο στόχος και η φιλοσοφία όλης αυτής της ενέργειας είναι η εμπειρία για δυνατότητα συμμετοχής σε κορυφαίες διοργανώσεις και η ομαδοποίηση στην οικογένεια της Ένωσης. Η εισαγωγή στο κλιμάκιο θα βοηθήσει στην αναβάθμιση όλων των αθλητών-τριών αγωνιστικά εφόσον φυσικά υπάρχει η ανάλογη γνώση και υποδομή από τον σύλλογο. 

Την αστείρευτη προσπάθεια του προέδρου Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Μανώλη Χρήστου στηρίζει η πλειοψηφία των μελών για αυτό το μεγάλο έργο που παράγεται υπέρ των παιδιών. Πρέπει να τονισθεί ότι είναι η μόνη Ένωση που έχει δικό της "Σπίτι Αθλητισμού".

Είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον σύλλογο που με την προσπάθεια όλων, αθλητών-τριών και προπονητών συνολικά, κατάφερε να καταταχθεί στην 3η θέση στην διοργάνωση από 92 σωματεία Βορείου Ελλάδος.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αγωνιζομένους ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.

"Η νίκη πρέπει να σε ανησυχεί και η ήττα να σε πεισμώνει" ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και τα όνειρά μας επιβάλλεται σκληρή δουλειά με θυσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.