Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Νέστος Χρυσούπολης - Εθνικός Νέου Αγιονερίου 3-1

Ονομα και πράμα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 ο Νέστος Χρυσούπολης καθώς σαν ορμητικό ποτάμι πέρασε (και από το Κιλκίς) παίρνοντας την νίκη από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου με σκορ 3 - 1 και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

KYΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Η σαφέστατη ανωτερότητα των φιλοξενούμενων η οποία έφερε το διπλό στο σημαντικότερο παιχνίδι βάσει προγράμματος της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Εθνικό με τον συνήθη "ύποπτο" Νέστορα Στεφανίδη που συνδύασε την επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα της ομάδας του με την επίτευξη τέρματος με το καλημέρα του αγώνα (1ο λεπτό).

Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Κιλκισιώτης επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Χατζηνικολή και δε δυσκολεύτηκε καθόλου γράφοντας το 1 – 0 πολύ νωρίς.

Το γρήγορο γκολ για τον Εθνικό Ν.Αγιονερίου δεν είχε όμως τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα καθώς οι παίκτες του Μπ. Χρυσοστομίδη αφυπνίσθηκαν άμεσα και παίρνοντας την πρωτοβουλία έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Ετσι λοιπόν με συντονισμένες προσπάθειες και έχονας τον έλεγχο του αγώνα "βγήκαν" στην επίθεση και αυτό τους οδήγησε στην επίτευξη δυο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο.

Ηταν το 30ο λεπτό αρχικώς όταν ο Ζγκούρι βρέθηκε στη μικρή περιοχή του Γουναρίδη μετά από έξοχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού και με δυνατό πλασέ ισοφάρισε το ματς σε 1–1.

Δεν σταμάτησαν όμως οι "πορτοκαλί" της Χρυσούπολης εκεί και τρία λεπτά αργότερα και με την τύχη με το μέρος του ο Παυλακάκης μέσα από την περιοχή και χτυπώντας επάνω του (μετά από σέντρα σε επίθεση των φιλοξενούμενων) η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και το 1 – 2 ήταν γεγονός.

Στα δώδεκα λεπτά που απέμεναν για το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Καβάλας συνέχισε να επιτίθεται αλλά η άμυνα του Εθνικού απέτρεψε την επίτευξη κι άλλου γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη μπήκαν πιο αποφασισμένοι και πήραν την πρωτοβουλία για αρκετή ώρα αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με καλά οργανωμένη άμυνα αντιμετώπιζαν επιτυχώς κάθε καλή ενέργεια του κιλκισιώτικου συγκροτήματος και βγαίνοντας πλέον στις αντεπιθέσεις έδειχναν πολύ απλά ότι ελέγχουν τον αγώνα και καιροφυλακτούσαν ανά πάσα στιγμή για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Και επειδή όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ τελικά κάποια στιγμή το δέχεσαι ήρθε το 82ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Κούτεφ κάνοντας ιδανικό "μπάσιμο" μπαίνει στην περιοχή και βλέποντας τον Γουναρίδη να έχει "πάρει" κάποια μέτρα πιο μπροστά από τα δοκάρια του πλασάρει στα "νώτα" του και γράφει το 1 – 3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με την επίτευξη του τρίτου γκολ όλα πλέον είχαν κριθεί και απλώς οι δυο ομάδες ανέμεναν τα υπόλοιπα λεπτά με τις καθυστερήσεις συμπεριλαμβανομένων, τον διαιτητή Φωτιάδη – Καστοριάς (Δεμερτζής, Ταγκαλίδης - Πέλλας) να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

Οσον αφορά την συνολική εικόνα του ματς οι αρκετοί είναι αλήθεια χθες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, ελέω κατάλληλου καιρού για ποδόσφαιρο, παρακολούθησαν έναν καλό αγώνα και την φιλοξενούμενη ομάδα να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση που δίκαια επικράτησε εντός αγωνιστικού χώρου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ.Γεωργιάδης) : ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΕΝΙΝΓΚΑΛΙ (46΄ ΜΗΤΣΙΟΣ), ΚΙΟΡΤΣΗΣ (70΄ ΠAΛΙΑΤΣΙΟΣ), ΜΑΥΡΟΚΕΦΛΑΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ (82΄ ΦΡΑΓΓΗΣ), ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, Ν. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Μπ. Χρυσοστομίδης) : ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ, ΠΑΥΛΑΚΑΚΗΣ, ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΑΣ, ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ, ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ (75΄ ΝΙΚΟΥ), ΜΙΡΚΙΤΣΙΑΝ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΓΚΑΤΖΟΛΑΡΙ (72΄ ΣΤΕΡΕΦ), ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (65΄ ΜΑΧΑΙΡΟΥΔΗΣ), ΚΟΥΤΕΦ, ΖΓΚΟΥΡΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.