Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Παρουσίαση νέου προγράμματος Zumba Step από το Kinesis-Gym Kilkis

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym σας παρουσιάζει κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της πόλης του Κιλκίς... Zumba Step® με την Barbora Kosmidou, επίσημα διεθνής πιστοποιημένη Zumba Step® instructor
Τι είναι:

Η Zumba Step® ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και όλα αυτά πάνω στην γνωστή πλατφόρμα του Step! 

Έτσι η γυμναστική γίνεται γιορτή! Ο στόχος είναι απλός: Θέλουμε να θέλετε να προπονηθείτε, να αγαπήσετε την προπόνηση και να εθιστείτε. Οι φανατικοί της Zumba Step® επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας, ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον σας για πάντα!

Το πρόγραμμα θα παρουσιάση η Μπάρμπορα Κοσμίδου. Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην αίθουσα Fitness Training Hall την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση* στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου ή στο 2341020450. 

*οι θέσεις είναι περιορισμένες και η συμμετοχή είναι δωρεάν για μέλη και μη του γυμναστηρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.