Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η "Τόλμη" Κιλκίς, στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων

3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ένωσης Β. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.), διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 17-18 Οκτωβρίου 2015.

Στόχος αυτών των πρωταθλημάτων είναι η συγκρότηση επίλεκτης ομάδας της Ένωσης με τους πρώτους σε κάθε κατηγορία ηλικίας και κιλών, και στην περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται και οι δύο. Οι ηλικίες που διεκδίκησαν ήταν 2002-03-04-05-06 και αγωνίστηκαν ανά ηλικία.

Σε τέσσερα τερέν με κανονισμούς διαιτησίας WTF πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες και με κάρτα ένστασης στους τελικούς. Η ολοκλήρωση της βαθμολογίας προβλέπεται μετά το G1 με τα σημερινά δεδομένα.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 11 αθλητές-ριες. Η συγκομιδή ήταν 4 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

1. Παπουτσής Αθανάσιος, -45, χρυσό μετάλλιο

2. Δαδούπης Φώτιος, -49, χρυσό μετάλλιο

3. Λουκοβίτης Δημήτριος, -57, χρυσό μετάλλιο

4. Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, -53, χρυσό μετάλλιο

5. Αθανασιάδης Βασίλειος , -41, αργυρό μετάλλιο

6. Μέρμηγκας Νικόλαος, -49, αργυρό μετάλλιο

7. Αθανασιάδης Μελέτιος, -53, χάλκινο μετάλλιο

8. Κωνσταντινίδου Θεοφιλία, -45, χάλκινο μετάλλιο

Ημερίδης ΄Αγγελος στην οκτάδα.

Συμμετείχαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή παρουσία οι: Τερζιάδης Φίλιππος -30 κιλά και Κερεμίδου Ευσταθία -41 κιλά.

Η συγκροτημένη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. και τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο είναι μεγάλη, στηριζόμενη φυσικά από όλα τα σωματεία της Β. Ελλάδος. Η υλοποίηση των στόχων για καλύτερο επίπεδο και συμμετοχή σε ανοικτές (open) διοργανώσεις στο εξωτερικό πραγματοποιείται μέσα στο 2015 με πρώτο το Galeb Belgrade Trophy, το 3ο Sofia Open Cup και το Hereya Open 2015.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για τη συμμετοχή και προσπάθεια πάνω απ όλα, όπως και για τις διακρίσεις, ευχόμενοι καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.