Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο ανοικτό Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo WTF Galeb Belgrade Trophy G1

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF Galeb Belgrade Trophy G1 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Kombank Arena στη Σερβία στις 10-11 Οκτωβρίου 2015.

Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν Cadet Male-Female, Junior Male/Female, Senior Male-Female, και η συμμετοχή τους ανερχόταν στους 1450 από 25 κράτη σύμφωνα με τις δηλώσεις. Μεγάλο ποσοστό από όλες τις κατηγορίες είχαν υψηλό επίπεδο ειδικά στην Senior Male/Female διεκδικώντας βαθμούς λόγω Ολυμπιάδας το 2016. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός διότι συμμετείχαν παγκόσμιοι και ευρωπαϊκοί πρωταθλητές όπως και Ολυμπιονίκες.

Ο τρόπος διεκδίκησης βαθμών από τα G1 και Grand Prix είναι πλέον θεσμός από την WTF και την ολυμπιακή επιτροπή, προκειμένου να αποκτηθεί το εισιτήριο.

Σε δεκατρία τερέν με το ένα υπερυψωμένο, όλοι οι αθλητές-ριες αγωνίστηκαν με ηλεκτρονικό σύστημα Adidas και κανονισμούς διαιτησίας WTF.

Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση συμμετείχαν 4 αθλητριές του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ). Φουλεδάκη Μαρία +68κιλά 5η θέση, αγωνίστηκαν επίσης οι Καϊκη Βαλσάμω -49κιλά, Μουλιώτα Αθανασία -63κιλά και η Σκαρλάτου Γεωργία -68. Συγκροτημένη όλη η επίλεκτη ομάδα Α/Γ, Ε/Ν με έντονη παρουσία ξεχώρισε από το ήθος και τη συνολική άψογη συμπεριφορά.

Η προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι αθλητές-ριες ήταν μεγάλη μαζί και οι Coach, με ένα κοινό στόχο.

Οι επιτυχίες ήρθαν με τους Τσαμπαλα Σταματία ( αργυρό μετάλλιο ), Μεχτερίδη-Παπαδόπουλο Στυλιανό ( χάλκινο μετάλλιο),

Σαχίν-Παναγιωτίδη Μωυσή ( χάλκινο μετάλλιο)

Ρίζογλου Αλέξανδρος ( χάλκινο μετάλλιο )

Στερήθηκαν τη διάκριση πολλοί παρά τις δυο, τρεις νίκες και κατατάχτηκαν έτσι από 5η έως 8η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι από την Ελλάδα με διακρίσεις ενισχύοντας έτσι το Ελληνικό στοιχείο.

Το προπονητικό team που τιμήθηκε από την ΕΤΑΒΕ και τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο να στηρίξει την αποστολή, αποτελείτο από τους Ευφραιμίδη Παντελή αρχηγό αποστολής, Αλμασίδη Χρήστο, Χρηστίδη Ανδρέα, Τόρη Δημήτριο, Ορφανίδου Γεύση, Μπιρόζη Αναστασία, Παλτόγλου Χάρη, Ντόβα Χαράλαμπο, Λεμονίδη Γεώργιο Καπητανίδη Θεόφιλο και η φυσικοθεραπεύτρια Βαβουλίδου Σμαρώ.

Εχει μεγάλη ευθύνη η θέση του κόουτς με την ανάθεση απέναντι στους αθλητές –ριες που αναλαμβάνει να στηρίξει την προσπάθεια με διαφορετικές αντιλήψεις αγωνιστικά δηλώνει ο προπονητής του Α.Σ Η Τόλμη Κιλκίς Λεμονίδης Γεώργιος πιστεύοντας ότι η εμπιστοσύνη είναι το σπουδαιότερο στοιχείο. Επίσης νιώθει ιδιαίτερη χαρά για την τοποθέτηση του ως Διεθνής Κόουτς της Ομοσπονδίας σε αναγνώριση της προσφοράς του επι σειρά ετών στο άθλημα.

Ήταν ουσιώδη όλη αυτή η προσπάθεια δήλωσαν οι coach αναβαθμίζοντας όλους ανεξαρτήτου αποτελέσματος και για τον κάθε ένα ξεχωριστά στο άμεσο και έμμεσο μέλλον δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και ευχήθηκαν επιτυχίες στις διοργανώσει που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.