Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος RPM 68 by Les Mills

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis, στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του RPM Release 67
Η Les Mills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στον χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές.

Το Kinesis-Gym δεν θα μπορούσε να λείψει…

Τι είναι το RPM™;

Το RPM™ είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει.

Κάψτε από 600 έως και 1000 θερμίδες σε κάθε προπόνηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση γρήγορα.

Μάθετε τα βασικά για την ποδηλασία, π.χ. ποδηλασία σε όρθια ή καθιστή θέση, αλλαγή θέσης χεριών, επιτάχυνση και επιβράδυνση. Εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση και την ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να βελτιώνετε το επίπεδο της προπόνησης σας σε βάθος χρόνου.

Τα μαθήματα RPM™ μπορούν να έχουν διάρκεια 60,45 ή 30 λεπτά.

Το RPM™ είναι κυριολεκτικά πιο εύκολο από το ποδήλατο

Το RPM™ είναι εμπνευσμένο από την αθλητική ποδηλασία και περιλαμβάνει προσομοιώσεις αναβάσεων και επιταχύνσεων, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ένταση

Πλεονεκτήματα

- Βελτίωση της αερόβιας αντοχής

- Καύση θερμίδων και λίπους

- Παραγωγή ενδορφινών για φυσική αίσθηση ευεξίας

- Γράμμωση και τόνωση των μυών των ποδιών 

Είστε στα πρώτα σας βήματα;

Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ ποδήλατο, το RPM™ είναι μια απλή και ασφαλής προπόνηση με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο γυμναστής σας θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε το ποδήλατο και θα σας δώσει τις κατάλληλες επιλογές, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τέσσερις ή πέντε προπονήσεις και να τις αυξήσετε σταδιακά. Η φυσική σας κατάσταση θα απογειωθεί σε χρόνο μηδέν.

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση

* στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου ή στο 2341020450.

 * οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς τα διαθέσιμα ποδήλατα είναι δεκατέσσερα. 

Η είσοδος είναι "ελεύθερη" για μέλη και μη του γυμναστηρίου

Το πρόγραμμα θα ​παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης επίσημος Les Mills instructor RPM™.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.