Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πετυχημένη η Επιστημονική Εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Επιστημονική Εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΟΣ Κιλκίς και η Επιστημονική Ομάδα του Κοινωνικού Προγράμματος ΧΡΥΣΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Η διοργάνωση της Εκδήλωσης ήταν ένα ακόμα μέρος των δράσεων που αφορούν την επιβράβευση και ένταξη της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας στο Δίκτυο των ΧΡΥΣΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΕ.

Η συμμετοχή των γονέων ήταν ικανοποιητική, αν αναλογιστεί κανείς τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα που αφορούν την Παιδική Υγεία, Ψυχολογία και Διατροφή.

Οι ιθύνοντες του Συλλόγου κκ Θεόδωρος Ντουντούκης, ως Πρόεδρος και Μιχάλης Αναστασιάδης ως Τεχνικός Διευθυντής αναφέρθηκαν στην ανάγκη συμμετοχής και ενημέρωσης των γονέων σε τόσο σημαντικά θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών.

Η εισηγητής κα Κωνσταντίνα Καρασούλη, ως μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κοινωνικού Προγράμματος ΧΡΥΣΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον γονέων και παιδιών και κατάφερε να επιτύχει την ουσιαστικά επικοινωνία όλων των συμμετεχόντων.

Την Εκδήλωση, που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Τσαντάκης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κα Μαρία Τσοπούλου.

Η ημερίδα αυτή οργανώθηκε στα πλαίσια της επιβράβευσης της Ακαδημίας από την ΕΠΟ και τον ΟΠΑΠ ως ΧΡΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανάμεσα στις 125 αρτιότερες της Ελλάδος. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι στα πλαίσια της παραπάνω επιβράβευσης ,από τις 15 Οκτωβρίου 2015 όλα τα παιδιά της Ακαδημίας ηλικίας από 5-11 ετών, θα είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία. Οι γονείς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που θέλουν να γνωρίσουν περισσότερα για το πρόγραμμα αυτό του ΟΠΑΠ μπορούν να επισκεφτούν το παρακάτω site για περισσότερες λεπτομέρειες http://sportsacademies.opap.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.