Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

"Πέρασε" και από το Κιλκίς ο Άρης Θεσσαλονίκης

Mε τέταρτη νίκη σε τέσσερις αγώνες (στην 1η αγωνιστική είχε ρεπό) συνεχίζει με το "πέρασμα" του και από το Κιλκίς ο Αρης Θεσ/νίκης ο οποίος νίκησε το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2015 έναν καλό Εθνικό Ν. Αγιονερίου με σκορ 2 - 1 στο μεγάλο ντέρμπυ της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ 1 - 2 / Σκόρερ: 0 - 1 (34΄ Ντούνης), 1 - 1 (74΄ Καρασίμος), 1 - 2 (75΄ Κυβελίδης).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η άμεση απάντηση του Αρη (76΄) στην ισοφάριση του Καρασίμου για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και ο χαρακτήρας που επέδειξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφεραν το τρίποντο βαθμών στους φιλοξενούμενους οι οποίοι σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Από την άλλη ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου παίζοντας πολύ καλά στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο απέδειξε ότι διαθέτει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και έδωσε απαντήσεις με την παρουσία του.

Από ένα ημίχρονο έχουν να επιδείξουν στο παιχνίδι οι δυο ομάδες (το πρώτο για τον Αρη το δεύτερο για τον Εθνικό).

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν Αρη πολύ δυνατό ο οποίος έδωσε από το πρώτο λεπτό της συνάντησης το μήνυμα ποιος είναι ξεκάθαρα ο στόχος του. Με επιθετικές περγαμηνές και παίζοντας με άμυνα "ψηλά" είχε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία και την ενέργεια για ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.

Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου με διστακτικότητα και με το βλέμμα του στραμμένο κυρίως στα μετόπισθεν δεν έδειξε κάτι παρά μόνο προσοχή στις επιθετικές παρουσίες του Θεσσαλονικιώτικου συγκροτήματος.

Ομως σε τέτοιες περιπτώσεις η επιτιθέμενη ομάδα βρίσκει πάντα την πορεία προς την εστία ότι κι αν γίνει. Ετσι λοιπόν συνέβη και ήρθε το 34ο λεπτό οπότε ο Μάρκος Ντούνης μετά από συνδυασμό άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 0 - 1 για τον ΑΡΗ.

Οι φιλοξενούμενοι με τον αέρα του ενός τέρματος συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιδιώκοντας να επιτύχουν και δεύτερο τέρμα όμως δεν κατάφεραν κάτι παρά τις ευκαιρίες που είχαν.

Κάπως έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Αρη να έχει ένα ημίχρονο πάρα πολύ καλό και τον κόσμο του να τον παροτρύνει συνεχώς.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η ανάπαυλα του ημιχρόνου έδωσε στους παίκτες του Εθνικού την ευκαιρία να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες και τις κατάλληλες οδηγίες από τον προπονητή τους Γ. Γεωργιάδη και μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με άλλο πρόσωπο.

Πιστεύοντας περισσότερο στους εαυτούς τους παρουσιάσθηκαν εμφανώς αλλαγμένοι και έπαιξαν όπως πρέπει εκπλήσσοντας τους θεατές και δείχνοντας ότι δεν τελείωσε τίποτα για την ομάδα εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας.

Ο Εθνικός με καλύτερη απόδοση έδειξε πλέον όλα εκείνα τα στοιχεία που παρουσίασε μέχρι σήμερα στους προηγούμενους αγώνες του. Δυνατός και βγαίνοντας μπροστά άρχισε σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές γεγονός που έστειλε ενστικτωδώς στους φιλοξενούμενους το μήνυμα ότι πρέπει να προσέξουν τα μετόπισθεν τους.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης πέρασαν προς τα πίσω και προσπάθησαν να αποτρέψουν το μοιραίο δηλαδή το γκολ και την ισοφάριση όμως διαψεύσθηκαν τελικώς καθώς οι μηχανές του Εθνικού άρχισαν να δουλεύουν για τα καλά.

Και μιας και όλα δούλευαν ρολόι ο Καρασίμος ήταν εκεί. Με μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και με παραλήπτη τον πολύ καλό για άλλη μια φορά μέσο του Εθνικού Ν. Αγιονερίου το ευκταίο δεν άργησε να συμβεί.

Με ένα πολύ όμορφο αριστοτεχνικά εκτελεσμένο σουτ που "κρέμασε"  όπως συνηθίζεται να λέγεται τον Τζινάρ ο Καρασίμος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρη και τους παίκτες και τους φίλους της κιλκισιώτικης ομάδας στα ύψη πανηγυρίζοντας ένα γκολ χάρμα οφθαλμών τέτοιο που θέλει να βλέπει ο κάθε φίλαθλος. 1 - 1 στο 74ο λεπτό και όλα ξεκινούν από την αρχή.

Οι παίκτες του Αρη όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με προσοχή και με πίστη στις δυνάμεις τους έκαναν τη σέντρα και βγαίνοντας γρήγορα στην αντεπίθεση από δεξιά όπως επιτίθεντο η ομάδα των κιτρίνων της Θεσ/νίκης ο Κυβελίδης έλαβε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή απέναντι ακριβώς από τον τερματοφύλακα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου Γουναρίδη και από τη θέση αυτή δεν θα μπορούσε να μην ευστοχήσει διαμορφώνοντας το 1 - 2.

Ο Εθνικός πίσω πλέον στο σκορ πάλεψε για τα υπολειπόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη αλλά δεν κατόρθωσε κάτι θετικό (ισοφάριση) και κάπως έτσι στην 5η αγωνιστική συνάντησε στο δρόμο του την ήττα πρώτη μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Με τρίλεπτη καθυστέρηση ο διαιτητής Γκράνας (Ξάνθης) σφυρίζει τη λήξη του αγώνα, Επόπτες: Χατζημωϋσιάδης (Ξάνθης) και Μηναδάκης (Καβάλας) και παρατηρητής ο κ. Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι ποδοσφαιριστές: Πεχλιβάνης, Στεφανίδης, Γεωργιάδης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γιώργος Γεωργιάδης) : Γουναρίδης, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης (82΄ Μενινγκάλι), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασήμος, Υψηλός, Στεφανίδης Στ, Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης (46΄Γιώργης), Δρόσος.

Αναπληρωματικοί: Mαυροκεφαλίδης, Γιώργης, Μενιγκάλι, Γιώτας, Μητσιός, Φραγγής, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος) : Tζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ρόβας, Μελισσάς, Ντούνης, Ν΄Λουντούλου (90΄ Ντόγος), Καπνίδης (75΄Κυβελίδης), Παυλίδης (86΄ Καλογέρης), Καζναφέρης.

Αναπληρωματικοί: Kυβελίδης, Μαζουλουξής, Καλογέρης, Σιδεράκης, Ντόγος, Τάτος, Κωνσταντινίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.