Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς "μπροστά" για την πόλη του Κιλκίς!

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) και την υποστήριξη της εταιρείας «GROUPΑMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» πραγματοποιούν μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την αιμοδοσία με τίτλο «Σώζουμε ζωές. Είναι στο αίμα μας!».

Ο ΣΚΑΪ μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του θα ενημερώνει για τα οφέλη της αιμοδοσίας και για την αξία του αίματος. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. 


Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας θα διοργανωθούν σε διάστημα δύο μηνών δράσεις αιμοδοσίας σε εννέα περιοχές της χώρας στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η πόλη του Κιλκίς με διοργανωτή το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, γεγονός που θα προβάλει το νομό σε τοπικο και πανελλήνιο επίπεδο.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς αποτελεί πλέον σημαντικό κομμάτι στη διάδοση του ιδεώδους της εθελοντικής αιμοδοσίας με τις πρωτοποριακές και επιτυχημένες αιμοδοσίες που διοργανώνει το τοπικό τμήμα καθώς και με τη συμμετοχή στην ετησία Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α υποδέχωντας και φιλοξενώντας στη πόλη μας τη "Φλόγα Αγάπης".

Ο εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) κ.Ζώτος Θεολόγος σε συνεργασία με την πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ.Φραγγίδου Αικατερίνη έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τους αρμόδιους φορείς και η προγραμματισμένη αιμοδοσία για την διεξαγωγή του δοκιμαντέρ ορίστηκε για τις 2 Δεκεμβρίου 2015 με μια πολλά υποσχόμενη, πρωτοποριακή και εντυπωσιακή διοργάνωση.

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους από 300.000 εθελοντές αιμοδότες, ώστε να καλυφθούν οι 650.000 μονάδες αίματος που απαιτούνται κάθε χρόνο. Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος μπορεί να δώσει καθημερινή εισροή αίματος στις μονάδες αιμοδοσίας της χώρας, ώστε οι ασθενείς να καλύπτουν τις ανάγκες τους με ασφάλεια.

Σώζουμε ζωές. Είναι στο αίμα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.