Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ασημένιο μετάλλιο πήρε το δικό μας Ράντσο, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Ιππικής Αντοχής από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου 2015 στο Shumen της Βουλγαρίας.
Για την δεύτερη θέση της Ελληνικής Ομάδας μέτρησαν τα αποτελέσματα στη διαδρομή των 90 χλμ. των αθλητών & ίππων: Μαρία–Θέμις Χατζηβασιλείου & Georgina, Σωτήρη Πατσιούρα & Koheilan XIII 16 Salamon P, Παντελή Σαλονικιού & Amir, ενώ έλαβαν μέρος και οι αθλήτριες Αρετή – Άννα Βενιζέλου & Ase Myandour και Έφη Κουτσάφτη & Melini. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της Βουλγαρίας και το χάλκινο της Ρουμανίας.

Το Δ.Σ. του ιππικού ομίλου Κιλκίς συγχαίρει τον αθλητή του Πατσιούρα Σωτήρη που με εμπειρία και στρατηγική διαχειρίστηκε σωστά τον χρόνο του κατατάσσοντας την Ελλάδα στην δεύτερη θέση ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές και άλογα από τις χώρες Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.