Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Σημαντικές πρωτοβουλίες αγάπης και στήριξης από τον σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εθελοντών «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς
Ο σύλλογος εθελοντών «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη ευγνωμοσύνη του σε όλους τους δημότες του Κιλκίς και όχι μόνο που, με ανιδιοτέλεια και πάθος, θυσιάζουν προσωπικό χρόνο, προσφέροντας καθημερινά ιδιαίτερα σημαντικές υπηρεσίες σε οικογένειες συμπολιτών μας, που τις έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι δύσκολες ημέρες που βιώνει το σύνολο της κοινωνίας μας μαρτυρά την πολύτιμη προσφορά του εθελοντισμού, καθώς και την ανάγκη το εθελοντικό κίνημα να εξελιχθεί σε «ποτάμι» που θα συμπαρασύρει αδυναμίες και αστοχίες της πολιτείας. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Πρόεδρος κ Κουρουζίδου Γ Χριστίνα και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλουν να εκφράσουν δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δηλώσουν την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους στην μαζική ανταπόκριση κάθε δημότη του Κιλκίς στην «Εβδομάδα Αγάπης» που διοργανώθηκε για 5η χρονιά, εντός της Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς, υπό την υποστήριξη της «Ανάσας Ευαισθησίας». 

Παράλληλα, θέλει να ενημερώσει το σύνολο των δημοτών του Κιλκίς για τρεις σημαντικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε και οι οποίες είχαν ευτυχή κατάληξη χάρη στην άμεση ευαισθητοποίηση του κόσμου. Πρώτον, κατόπιν δικής μας πρωτοβουλίας και ενεργοποίησης των μελών μας, βρέθηκε και προσφέρθηκε σε ένα παλικάρι 21 χρόνων που το είχες μεγάλη ανάγκη, ένα αναπηρικό αμαξίδιο με βάση, καθώς και στρώμα μασάζ. 

Του ευχόμαστε η προσφορά μας να τον ανακουφίσει και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σύντομα να τον δούμε να στέκεται και πάλι όρθιος στα πόδια του. Δεύτερον, σε συνεργασία με το κατάστημα «Toyworld JUMBO Κιλκίς» δημιουργήσαμε έναν «κρίκο αλληλεγγύης». 

Τοποθετήσαμε, δηλαδή, ένα καλάθι, στο οποίο ο κάθε ένας και η κάθε μία μπορεί να αφήνει ό,τι σχολικό είδος μπορεί, προκειμένου στη συνέχεια να μοιραστούν σε παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να προμηθευτούν τα αναγκαία για το σχολείο. Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου φανέρωσε κάτι πολύ σημαντικό. 

Ότι πολλοί μαζί, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε άπειρα χαμόγελα σε κάθε παιδί, σβήνοντας την ανέχεια. Τρίτον, μα εξίσου σημαντικό, ήταν τα «πακέτα αγάπης» που μας προσέφερε η νεολαία της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, στέλνοντας το μήνυμα «νοιάζομαι, μοιράζομαι, προσφέρω». 

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, κ. Θανάση Τατάρογλου, μας παρέδωσαν τα πακέτα με είδη διατροφής όπως ζυμαρικά, αλεύρια, ρύζια, φαρίνα απ, όσπρια, χαρτικά, μαρμελάδες, κρουασάν, πάνες ακράτειας για ηλικιωμένους και άρρωστους. Αναφέρουμε όλα τα παραπάνω, διότι η προσφορά κάνει την κοινωνία μας πλουσιότερη και καλύτερη. 

Πλουσιότερη σε ποιότητα, καλύτερη σε προσφορά. Χωρίς κενοδοξία, φιλαυτία, εγωπάθεια και αδιαφορία.Για αυτό και ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς απευθύνει έναν εγκάρδιο χαιρετισμό αγάπης προς όλους τους εθελοντές του τόπου μας, διαβεβαιώνοντας τους ότι κάθε προσφοράς τους αποτελεί έκφραση αγάπης του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.