Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα

Αήττητος παρέμεινε και στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα μετά το ισόπαλο 1-1 σκορ στην αναμέτρηση με την Δόξα Καμπάνη. Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της έχοντας τον πλήρη έλεγχο καθόλη την διάρκεια του αγώνα μη μπορώντας όμως να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.
Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ ο «αειθαλής» Λιθοξόπουλος Φώτης σημείωσε στο 35ο λεπτό το 1-0 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 60ο σε μια στιγμή αδράνειας μέσα στην μεγάλη περιοχή. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επανεμφάνιση του Φουντουκίδη Σωτήρη στην ενδεκάδα της ομάδας μετά από πολύ καιρό εκπλήσσοντας ευχάριστα όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Μετά το τέλος της τρίτης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 3 βαθμούς και συντελεστή 3-3 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 16:00 εκτός έδρας με τον Κεραυνό Βάθης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.