Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ούτε να αυτοκτονήσει δεν την άφησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απετράπη αυτοκτονία, που εκδηλώθηκε μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (15-10-2015) εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αφού ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό, προέβησαν άμεσα σε ενδελεχή και εμπεριστατωμένη διαδικτυακή έρευνα, τόσο των ψηφιακών στοιχείων, όσο και των λοιπών δεδομένων.

Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου, που εκδήλωσε την πρόθεσή να αυτοκτονήσει και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης μετέβησαν άμεσα στον τόπο κατοικίας του για την ανεύρεσή και τη διασφάλιση της σωματικής του ακεραιότητας.

Εντός της οικίας εντοπίσθηκε ενήλικη ημεδαπή και αφού διασφαλίσθηκε η σωματική της ακεραιότητα, διεκομίσθη συνοδεία σταθμού ΕΚΑΒ και των οικείων της, σε Νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, καθώς και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.