Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου απαντά στον Κιλκισιακό για το "θέμα Γκέρτσου"

Ανακοίνωση Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Μετά την ανακοίνωση του Κιλκισιακού πραγματικά έχουμε ένα λόγο παραπάνω να μιλήσουμε ενώ εξαρχής κάτι τέτοιο δεν ήταν στους σχεδιασμούς μας γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από την αποκλειστική ενασχόληση με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας εκπροσώπου του νομού μας στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες Εθνικού και την ταυτόχρονη εξέλιξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.


Ως Σύλλογος λοιπόν και σεβόμενοι την επιθυμία για ενημέρωση της κοινής γνώμης εκδώσαμε προχθές ανακοίνωση – δελτίο τύπου, όπως κάθε φορά σε ανάλογες περιπτώσεις, για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Και ενώ κύριο γνώμονα μας αποτελεί η ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης είδαμε με έκπληξη αλλά συγχρόνως και χαρά την απάντηση του ιστορικού εκπροσώπου στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα του νομού Κιλκισιακού. Χαρά γιατί μας δίδεται σήμερα η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Κατά πρώτον, ο Σταύρος Γκέρτσος ουδέποτε αποδεσμεύθηκε από την ομάδα μας, δεύτερον ο Κιλκισιακός ποτέ δεν μας κάλεσε να ρωτήσει έστω εάν υπάρχει η οποιαδήποτε υποχρέωση προς την ομάδα μας και κατά τρίτον δεν καταλαβαίνουμε την επίκληση (λανθασμένα ασφαλώς όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων) της δήλωσης εκ μέρους μας επί διετίας της παιδικής ομάδας της Ακαδημίας του.

Εμείς είμασταν και είμαστε περήφανοι που τα δυο αυτά χρόνια δηλώναμε ως οφείλαμε (ελέω ΕΠΟ) τα νέα παιδιά του ΑΟΚ που θα σηκώσουν στις πλάτες τους αύριο μεθαύριο το ποδοσφαιρικό μέλλον αυτού του τόπου.

Και επί τη ευκαιρία θέλουμε και δημοσίως να συγχαρούμε για τη δουλειά που επιτελείται και να ευχηθούμε με όλες μας τις δυνάμεις η αθλητική αυτή "φλέβα" να αποδειχθεί χρυσή και να βγάλει ισάξιους ή ακόμη καλύτερους ποδοσφαιριστές όπως οι Λάκης και Σάκης Σημαιοφορίδης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Βίκτωρας και Δημήτρης Ιωσηφίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Καλπάκης, Λάμπης Παπαδόπουλος, ο αείμνηστος Παναγιώτης Μολακίδης και τόσες άλλες (ας μας συγχωρήσουν) μεγάλες μορφές του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου τις οποίες εάν απαριθμήσουμε δε θα μας φτάσει ο χώρος.

Ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν γνωστό στα πέρατα της χώρας το Κιλκίς και μας "σήκωσαν" ψηλά και αληθινά τους ευχαριστούμε για την μοναδική προσφορά τους στον τόπο.

Ο Κιλκισιακός ήταν, είναι και θα είναι ο καθοδηγητής στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα του νομού μας και εμείς ευχόμαστε ολοψύχως να απαλλαγεί από την δυσχερή σημερινή πραγματικότητα του γιατί η θέση του δεν βρίσκεται εκεί που σήμερα αγωνίζεται.

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τoυ Εθνικού και η πορεία της στον 1ο όμιλο αποτελεί για εμάς τον εκ των ων ουκ άνευ στόχο μας και επιθυμούμε την πλαισίωση του από τους φιλάθλους για την επίτευξη των στόχων μας.

Ως εκ τούτου καμιά μα καμιά αντιπαράθεση επιθυμούμε τώρα και εν εξελίξει του δύσκολου μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο επικεντρώνουμε πλήρως το βλέμμα μας. Κάθε άλλη σκέψη απλώς μας αφαιρεί την προσοχή και την προσήλωση από τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει.

ΝΕΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ, 24 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.