Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Πετρακάκου (φωτό)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24-09-2015, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).
Πρόκειται για τον:
Ασημακόπουλο Φώτιο του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. την 23-02-1980, στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν το παραπάνω πρόσωπο, έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.