Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Πολύτιμος βαθμός για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού στο Μαυρονέρι

Ψυχωμένη εμφάνιση από τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που τα έδωσε όλα μέσα στο Μαυρονέρι και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.
Ο βαθμός ήταν ο πρώτος στο πρωτάθλημα, με τον Κιλκισιακό Β΄ να ανταπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες, μιας και στο 60' είδε δεύτερη κίτρινη ο Κώστας Τσακιρίδης, και στο 85' η ομάδα μας έμεινε με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Χαράλαμπου Ζαμανόπουλου.

Όμως οι παίκτες του Γιώργου Πελίδη έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κράτησαν δίχως δυσκολίες τον βαθμό.

Στο 15' ο Ηλίας Κουραλίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29'.

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να ανακτήσει το προβάδισμα στο 50', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ηλία Κουραλίδη ο Γιώργος Κουραλίδης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Όμως παρά του μεγάλου αριθμητικού μειονεκτήματος, οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν μάσησαν, ενώ δε πτοήθηκαν ούτε από διάφορους άλλους παράγοντες...

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Χ. Ζαμανόπουλος, Κ. Τσακιρίδης, Κωτάκης (88' Κωφίδης), Κουρτεσίδης, Γ. Κουραλίδης, Φιλιππίδης, Κελεσίδης (72' Ι. Τσακιρίδης), Π. Ζαμανόπουλος, Μασμανίδης (67' Ιωσηφίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.