Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια…

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των τμημάτων του Λ.Ε.Κ. στις εγκαταστάσεις μας. Μετά το πέρας του Αγιασμού, τα παιδιά χωρίστηκαν σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία και το χορευτικό επίπεδο. Το Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. προσέφερε στα παιδιά χυμούς και εδέσματα και κάπως έτσι καλωσορίσαμε όλοι μαζί τη νέα χορευτική χρονιά! Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους!

Τμήματα Πολυκάστρου - Εγγραφές
Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς συνεχίζει για 3η χρονιά την συνεργασία του με το σύλλογο γυναικών «Ευκράντη» Πολυκάστρου.

Αυτή τη χρονιά, θα δημιουργηθούν τμήματα για όλες τις ηλικίες. Τις δύο πρώτες χρονιές είχαμε αποκλειστικά τμήματα ενηλίκων. Μετά από απαίτηση της τοπικής κοινωνίας του Πολυκάστρου, δημιουργούμε τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Για τις εγγραφές των τμημάτων του Πολυκάστρου, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) στην Πρόεδρο του συλλόγου «Ευκράντη» κ. Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη στο τηλ. 6948519130 κατά τις: 18:30 – 20:00 καθώς επίσης και στην κ. Δουκαίνη Κανδηλάπτη στο τηλ. 6932304413 τις ίδιες ώρες και ημέρες, στα γραφεία του συλλόγου «Ευκράντη» που βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, καθώς τα μαθήματα στα τμήματα Πολυκάστρου θα ξεκινήσουν το μήνα Νοέμβριο.

Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια…
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας περιμένει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015  και ώρα 13:00 στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών».  Επίσημοι προσκεκλημένοι; Όλοι εσείς.
Θέμα; Η καλή παρέα, το καλό φαγητό και χορός... Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια. Θα είναι χαρά μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Να ενημερώσουμε πως θα υπάρχει και παιδικό μενού που έχει ορισθεί στα 8 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για κρατήσεις προσκλήσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. στο τηλ. 2341027684.

Μία ξεχωριστή πρόβα…Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. ξεκίνησαν και επίσημα οι πρόβες του τμήματος των παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. Το πρώτο μάθημα ήταν ξεχωριστό. Ήταν μάθημα… «οικογένειας». Ύστερα από πρωτοβουλία του δασκάλου του τμήματος των παραστάσεων και των χορευτών, με το Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. να στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρωτοβουλία αυτή, ανοίξαμε το σπίτι μας, τις αίθουσές μας, σε όλο τον κόσμο και ψήνοντας στον προαύλιο χώρο υποδεχθήκαμε τη νέα χορευτική χρονιά. Ήταν χαρά και τιμή μας, που ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα, σε αυτή την ξεχωριστή πρόβα που διήρκησε έως πολύ αργά το βράδυ.

Πρόσφυγες - ΕιδομένηΒάσει του καταστατικού του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και συγκεκριμένα του Άρθρου 2, παράγραφος 2., σκοπός του «Λυκείου των Ελληνίδων - Παράρτημα Κιλκίς» είναι:  «Η εξύψωση της Ελληνίδας, η ηθική συμπαράσταση στη μητέρα και το παιδί και η ισότητα των φύλων».

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, συλλέγει τρόφιμα, παιδικά είδη, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής για τα παιδιά και τους πρόσφυγες στα σύνορα της Ειδομένης.

Πιο συγκεκριμένα, δεχόμαστε καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις εγκαταστάσεις μας,  Μητροπόλεως 11 κατά τις 6:00 μ.μ.– 8:00 μ.μ. τα εξής είδη:
Κρουασάν, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, ατομικοί χυμοί, γάλα μακράς διάρκειας, έτοιμες παιδικές - βρεφικές τροφές, πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ατομικά σαπούνια, σερβιέτες, ρούχα για παιδιά και ενήλικες, αντιβηχικά σιρόπια, παπούτσια (βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. - Μητροπόλεως 11.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.