Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Φιλικοί αγώνες για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου τα τμήματα ΙΝΤΕΡ-ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ-BOCA-ΑΤΛΕΤΙΚΟ-AJAX και Παίδες μετά την φωτογράφιση τους στην Τούμπα, έδωσαν φιλικούς αγώνες στα γήπεδα του Μακεδονικού Ευκαρπίας με αντίστοιχα τμήματα υποδομών άλλων Ακαδημιών.

Τα αποτελέσματα έχουν όπως παρακάτω:
Μακεδονικός-Μπάγερν 2-5

Μακεδονικός-Μαρσέιγ 7-4

Φοίνικας Πολίχνης-ΙΝΤΕΡ 3-6

Διάπλαση ΠΑΟΚ-Ατλέτικο 5-4

Μακεδονικός-BOCA 7-4

Νέα Πολιτεία Ευόσμου-REAL 4-4

Μακεδονικός-AJAX 4-2

Μακεδονικός- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Παίδες 0-3

Οι ομάδες της Ακαδημίας είναι έτοιμες για τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσουν στις εγκαταστάσεις τους την Κυριακή 18/10 με την ΑΕ Πολυκάστρου αλλά και την Κυριακή 25/10 που θα φιλοξενήσουν τους SHOOTERS. Όλα αυτά ενόψει της προετοιμασίας τους για την μεγάλη εκδρομή της Ακαδημίας στα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη στις 1/11 ημέρα Κυριακή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.