Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Άνετη επικράτηση της ανδρικής ομάδας του Αλέξανδρου και πολύ ποδόσφαιρο για τις μικρές ομάδες του

Έδειξε τα δόντια της η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας απέναντι στην μέχρι χθες πρωτοπόρο ομάδα της Α’ Κατηγορίας Δόξα Καμπάνη. Επικράτησε άνετα εκτός έδρας με 1-3 και δείχνει πλέον τις δυνατότητες της για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 0-0 και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρχικά να επιβάλουν το ρυθμό τους σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα ήταν πολύ γρήγορο και δυνατό. Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 5’ λεπτό μετά από έξοχη κάθετη πάσα του Βασιλειάδη ο Φυλακτάκης πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 0-1.

Στην συνέχεια αλλά πολύ γρήγορα η Δόξα ισοφάρισε 1-1 μετά από σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε πάνω στον Σαρηγιαννίδη και άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα. Αμέσως μετά ο Βασιλειάδης έγινε εκτελεστής μετά από σέντρα του Σαρηγιαννίδη στο δεύτερο δοκάρι και ασίστ του Ντουντούκη μόνος ο Βασιλειάδης έγραψε το 1-2 και το σκορ έκλεισε και πάλι ο Φυλακτάκης όπου μετά από ατομική ενέργεια του Ντουντούκη από δεξιά και αφού πέρασε τους αντιπάλους του, έδωσε την ασίστ για να γίνει το τελικό 1-3.

Χαρακτηριστικό του όμορφου αλλά και πολύ καλού τεχνικά παιχνιδιού ήταν η συμμετοχή 5 παλαιών παικτών του Αλέξανδρου στην αντίπαλο ομάδα των Αιβαζίδη, Σμιάρη, Ανανιάδη, Λιαπιασβίλι και Παρδάλη. Το Σάββατο και την Κυριακή οι ομάδεςAJAX, ΙΝΤΕΡ,ΡΕΑΛ,ΜΑΡΣΕΙΓ ΚΑΙ ΒΑΒΙΝΙ αντιμετώπισαν την ΑΕ Πολυκάστρου με τα παρακάτω αποτελέσματα:

AJAX-ΑΕΠ 9-3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΒΙΝΙ - ΑΕΠ 6-3
ΙΝΤΕΡ-ΑΕΠ 4-4
ΡΕΑΛ—ΑΕΠ 18-8
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΑΕΠ 2-6












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.