Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Τελικά υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ. και ο Άδωνις

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  "Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, αφού εξέτασε την από 2.10. 2015 έγγραφη ένσταση του μέλους του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη κατά της χθεσινής της απόφασης, με την οποία είχε απορρίψει ομόφωνα το φάκελο της υποψηφιότητάς του, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του καταστατικού και της από 24.9.2015 υπ’ αρ. 2 απόφασή της, λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης και αφού άκουσε τις προφορικές εξηγήσεις του ενιστάμενου, τον οποίο είχε προηγουμένως καλέσει να εμφανιστεί ενώπιoν της, ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό, αποφάσισε τα ακόλουθα:

1 ) Έκανε τύποις δεκτή την ένσταση.

2) Εξέτασε την ένσταση κατ’ ουσία και αποφάσισε να την κάνει αποδεκτή, κατά πλειοψηφία για τους λόγους ανωτέρας βίας που αναφέρονται σ’ αυτήν σε συνδυασμό με τις προφορικές εξηγήσεις που έδωσε ενώπιόν της ο ενιστάμενος ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν ενημέρωσε την ΚΕΦΕ, ως όφειλε, για την πιθανή καθυστέρηση της προσέλευσής του. Πέραν της ένστασης και των προφορικών εξηγήσεων του ενιστάμενου, η ΚΕΦΕ έλαβε υπόψη της και συνεκτίμησε τις απόψεις που εξέφρασαν δημόσια και οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

3) Προχώρησε σε αποσφράγιση του φακέλου της υποψηφιότητας του ενιστάμενου, χωρίς την παρουσία του και διαπίστωσε την ύπαρξη των υπογραφών 50 μελών της Πολιτικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Κατά τα λοιπά, θα ακολουθήσει και στην περίπτωση του κ. Γεωργιάδη η ίδια διαδικασία εξέλιξης των υπογραφών που συνοδεύουν την υποψηφιότητά του, η οποία ακολουθείται και για τους άλλους τρεις υποψηφίους που ανακοινώθηκαν χθες, μετά το πέρας της οποίας η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα προβεί στη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων και την έκδοση των σχετικών ανακοινώσεων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.